Over mij

Ik ben Ilse van Elleswijk, 32 jaar en ik woon in Arnhem. Ik ben werkzaam als blogger, social influencers en interieuradviseur – en styliste.

Passie voor wonen

Wonen is mijn grootste passie, hier ben ik (bijna) 24/7 mee bezig. Anderen inspireren vind ik het allerleukste. Er is niks zo leuk als een tevreden klant of trouwe lezer die dankzij mijn advies zijn of haar huis een stukje mooier heeft kunnen maken.

Als klein meisje was ik al continue de meubels en spullen in huis aan het verschuiven. In mijn slaapkamer stond niets lang op dezelfde plaats. Ook vond ik het heerlijk om uren op zolder door te brengen en tussen alle spullen te snuffelen. Elke keer vond ik weer nieuwe spullen om mee naar mijn slaapkamer te slepen.

Relaxhoekje in tuin met Blokker

Een aantal jaar geleden heb ik een opleiding tot interieurdesigner gevolgd. Een tijd lang ben ik hier hobbymatig, naast mijn werk, mee bezig geweest. Eind 2016 heb ik besloten mijn hart te volgen en mij helemaal op interieur te gaan richten.

Mijn stijl

Mijn stijl kenmerkt zich door de Scandinavische stijl met een twist. Bij mij in huisΒ is het net wat stoerder en kleurrijker dan de standaard Scandinavische stijl. Ook vind ik het een must om nieuw met oud af te wisselen, een stukje persoonlijkheid in huis te brengen. Daarnaast zijn er veel DIY projecten in huis terug te vinden. Door de juiste mix van deze elementen ontstaat er echt een thuis. Dit is ook mijn belangrijkste advies aan klanten, voor ik aan de slag ga met een advies wil ik meer over de persoonlijkheid van de bewoners weten.

InteriorTwin

De naam InteriorTwin is ontstaan uit twee belangrijke dingen uit mijn leven: interieur en mijn tweelingbroer Rik. Voor mij was het heel belangrijk dat mijn bedrijfsnaam bij mij past, en door twee belangrijke dingen uit mijn leven in de naam te plaatsen is dit gelukt.

Mijn leven naast interieur πŸ™‚

Ik woon samen met mijn man Jasper en puppy Jackie. Mijn man en ik vinden het heerlijk om uit eten te gaan, festivals te bezoeken en op vakantie te gaan. Verder ben ik gek op shoppen, lezen en (steeds meer) op tuinieren.