Samenwerken / Adverteren

Wil je op een originele manier reclame maken voor jouw product, merk of (online) winkel? Vergeet dan de traditionele manier van adverteren in de krant, tijdschrift of op tv. Social media is namelijk DE manier om jouw product in de schijnwerpers te zetten!

Samenwerken met InteriorTwin?

Via InteriorTwin.com en de foto’s op Instagram en Facebook is het mogelijk om jouw product of winkel onder de aandacht te brengen van interieurliefhebbers. InteriorTwin.com wordt namelijk dagelijks geraadpleegd door interieurliefhebbers om inspiratie op te doen. Daarnaast heeft Ilse op Instagram meer dan 28.000 volgers.

De UNIEKE kracht van InteriorTwin

InteriorTwin onderscheidt zich van veel andere (traditionelere) blogs door advertenties op een persoonlijke manier te schrijven. Hierdoor is het niet de zoveelste advertentie die op internet te vinden is, maar neemt Ilse de lezer echt mee in het verhaal en komt het minder als een verkooppraatje over. Daarnaast heeft Ilse een opleiding tot interieurdesigner gevolgd en werkt ze als interieuradviseur en stylist, waardoor ze precies weet wat er in de markt speelt en haar ervaring en deskundigheid kan inzetten voor jouw product.

Veel foto’s op InteriorTwin.com zijn door Ilse gemaakt, veelal gefotografeerd in haar eigen huis. Door jouw product in het huis van Ilse te fotograferen laat ze aan een groot publiek zien hoe mooi een product in huis kan staan. Heb je voldoende eigen beeldmateriaal? Dan is het ook mogelijk om te adverteren d.m.v. het aanleveren van eigen foto’s.

Samenwerken kan op verschillende manieren:

  • Advertentie (bijvoorbeeld een top 5 van producten uit je assortiment);
  • Review van een product of winkel;
  • Winactie;
  • Social Media Post

Heb je een ander idee? Laat het mij weten.

samenwerken interiortwin

Met deze merken heb ik o.a. al samengewerkt:

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking? Mail dan naar ilse@interiortwin.com voor meer informatie. Ook is het mogelijk een mediakit aan te leveren.

 

BewarenBewaren