Living by Ilse wordt InteriorTwin - www.interiortwin.com
studeerkamer lambrisering

Living By Ilse wordt InteriorTwin

5 weken geleden ben ik begonnen met bloggen. Gewoon om te proberen hoe het zou zijn. Zou ik het wel leuk vinden? Kon ik onderwerpen bedenken om over te bloggen? En zouden mensen mijn blog wel lezen?

marokaanse tegeltjes hal

Het antwoord op alle drie de vragen is JA! Ik heb enorm veel lol in het bloggen, ik geniet er echt van om de verhalen achter de foto’s te vertellen. En onderwerpen heb ik ook meer dan genoeg, het lijstje wordt steeds langer. Het ontbreekt mij aan tijd om veel blogpost te schrijven, maar er spoken zoveel ideeën in mijn hoofd rond. En wat ik helemaal leuk vind, jullie lezen mijn blogposts ook nog. Ik schrijf gelukkig niet alleen voor mijzelf. Wat een leuke reacties heb ik al van jullie gehad!

Maar na 5 weken bloggen merk ik wel dat ik sommige dingen liever anders had aangepakt. Aangezien ik helemaal geen ervaring met bloggen had ben ik maar gewoon wat gaan doen. Ook heb ik een weinig originele naam uitgekozen, gewoon bij gebrek aan beter.

smeg koelkast

Meet the Blogger

Nu had ik het geluk dat ik, samen met Marielle van @huisjeaandehaven, een kaartje had gewonnen voor Meet The Blogger. Gister was het zover en lieten wij ons onderdompelen in de wereld van bloggers. Wat was het een inspirerende dag! En wat heb ik, als beginnende blogger, veel geleerd! Ik kwam helemaal hyper thuis en liep over van de ideeën.

Nu loop ik al wat langer rond met het idee om dingen wat professioneler aan te pakken. Ik schuif het steeds voor mij uit door tijdgebrek, maar na een dag als gister merk ik toch echt wel dat mijn hart bij interieur ligt. Aangezien ik niet opeens zeeën van tijd heb heb ik besloten het stapje voor stapje te gaan doen. En de eerste stap is een professionelere blog!

Ik probeer al tijden een originelere naam te bedenken, maar verval steeds in clichés. Ik wil niet alleen een naam die bij mijn blog past, maar ook een naam die bij mijn toekomstplannen voor het opzetten van een webshop en het geven van interieuradvies past. Vanochtend was ik al vroeg wakker en lag ik hier weer over te denken. Opeens schoot mijn tweelingbroer in gedachten voorbij. Ik spreek hem niet vaak, maar hij is wel heel belangrijk voor mij. Hier wilde ik iets mee doen! En zo kwam ik op de naam InteriorTwin. Ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe naam denken.

ikea klamboe boven bed

Toekomstplannen

En wat kunnen jullie de komende periode verwachten van InteriorTwin?

 • Ik heb nog zoveel favoriete winkels en producten die ik met jullie wil delen, dus hier komen er snel weer een aantal van voorbij.
 • Ook staan er nog wat leuke DIY-projecten in de planning.
 • Jullie weten hoe dol ik ben op kleur en hoe vaak een muur een andere kleur bij mij krijgt, dus ook hier heb ik weer leuke ideeën voor. Het eerste project heeft iets met de nieuwe trendkleur van Flexa te maken, spannend he?!
 • Achter de schermen ben ik bij familie en vrienden met een aantal make-overs bezig. Het resultaat hiervan hoop ik snel met jullie te kunnen delen!
 • Bij een professionelere blog horen betere foto’s. Ik wil meer gaan leren over het maken en bewerken van foto’s. Als jullie nog tips hebben voor goede cursussen hoor ik het graag!

Zijn er nog andere onderwerpen waar jullie graag iets over willen lezen? Laat het weten in een berichtje hieronder of mail mij op ilse@interiortwin.com.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Living By Ilse wordt InteriorTwin”

 1. Hoi Ilse!
  Heerlijk als je zo geïnspireerd thuis komt!! Je blog ziet er superstrak uit, mooi! Heel veel plezier met het bloggen en het nadenken over je toekomstplannen, en ik ben benieuwd naar de make-overs 🙂
  Groetjes Irene
  @cakeandbloominterior (binnenkort @irene-interieur, ik ben ook druk bezig met plannen;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven