Een poster met een verhaal van Mujumaps - InteriorTwin
mujumaps foto's stad

Een poster met een verhaal van Mujumaps

Ik ben gek op posters en prints. Ik heb er een heleboel, in allerlei maten, met teksten, foto’s, prints etc. Soms probeer ik mij een koopverbod op te leggen voor nieuwe posters, maar dit hou ik nooit lang vol…

Ik had al langere tijd een poster op het oog met zogenaamde ‘map art’. Dat is een poster waarbij een plaats als kaart staat afgebeeld. Eindelijk is het zover en heb ik een poster via Mujumaps!

Het leuke aan Mujumaps is dat je map art in diverse afmetingen en kleuren kan bestellen. Ik heb nog even getwijfeld of ik voor kleur zou gaan, maar ik heb uiteindelijk voor een zwartwit poster gekozen. Aangezien ik nogal van het schuiven ben vind ik dit wel zo makkelijk. Nu past de poster in elke kamer!

mujumaps foto's plaatsnaam

Het verhaal achter de poster

Zoals jullie zien heb ik gekozen voor een poster van Paphos, Cyprus. Jullie denken nu vast: waarom?? Heel simpel, hier zijn mijn man en ik vorig jaar getrouwd. Nou ja, simpel… Trouwen in het buitenland is eigenlijk niet zo simpel ; ). Maar we hebben speciale herinneringen aan deze plaats, al drie keer op vakantie geweest en de vierde keer zijn wij er getrouwd. Voor mij was het dus heel duidelijk dat deze plaats op de poster moest komen!

Dat is meteen het leuke aan map art en Mujumaps, je kiest zelf de plaats uit dus je kan kiezen voor een plaats waar jij speciale herinneringen aan hebt.

mujumaps
 Bestellen is heel makkelijk. Ga naar www.mujumaps.com en volg daar de volgende stappen:
1. Selecteer je favoriete plaats (wereldwijd)
2. Pas de tekst bij de poster aan naar je eigen wens
3. Kies de stijl, kleur en maat van je poster
4. Bestel de poster (de verzending is gratis)

Wil je ook een poster naar keuze bestellen? Met de code ‘ilsevanelleswijk10″ krijg je 10% korting.

Wil je eerst meer inspiratie? Neem dan een kijkje op instagram bij Mujumaps.

 Ik ben wel benieuwd van welke plaats jullie een poster zouden willen bestellen en wat jullie verhaal daarachter is. Kijk voor meer shopinspiratie ook bij dit artikel over Westwing.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Dit bericht kwam tot stand in samenwerking met MujumapsBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Een poster met een verhaal van Mujumaps”

  1. Pingback: Kerstboom eruit, nieuwe eyecatcher erin – InteriorTwin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven