Interieuradvies bij Hilda - InteriorTwin
doorkijkje makeover woning arnhem

Interieuradvies bij Hilda

Ik ben zo blij om mijn allereerste interieuradvies met jullie te kunnen delen! Hilda schakelde mijn hulp in voor een make-over van haar woonkamer. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

gestoffeerde gele stoelen

Hilda wilde haar eethoek en leeshoek een make-over geven. Ze wilde graag haar huidige meubels houden, maar de eetkamerstoelen en fauteuils opnieuw laten bekleden.

Samen zijn we aan de hand van stalen nieuwe bekleding gaan uitzoeken. Hilda gaf aan een rustige basis te willen. Ze heeft een druk leven en haar huis moet een plek zijn om tot rust te komen.

Advies

Aangezien haar zitgedeelte, leeshoek en eethoek nu drie losse onderdelen in 1 ruimte zijn heb ik geadviseerd daar meer een geheel van te maken. Op deze manier creëer je automatisch wat rust. Hilda had al een grijs kleed onder de eettafel liggen en we hebben deze als uitgangspunt gebruikt voor het kiezen van de nieuwe bekleding.

makeover woning arnhem

Op de hocker bij het leesgedeelte en op het zitgedeelte bij de eetstoelen is voor eenzelfde bekleding gekozen, zodat er samenhang gecreëerd wordt. Voor de rust is voor de fauteuils gekozen voor een grijze bekleding. Om toch wat spanning in de inrichting te brengen, is er een gele stof gekozen voor de rugleuning van de eetstoelen. Geel is namelijk de favoriete kleur van Hilda. Laat dat nou toevallig ook 1 van mijn favoriete kleuren zijn!

Toevallig had Hilda nog een schilderij liggen met de kleuren grijs, geel en wit. Deze staat perfect bij de nieuw beklede fauteuils! Om wat extra sfeer te aan te brengen zijn er kussens in dezelfde kleuren uitgekozen.

grijze stoelen opnieuw gestoffeerd
grijze stoelen met grote plant

Ook het zitgedeelte is meegenomen in de make-over. Om deze meer te betrekken bij het eet- en leesgedeelte is er voor een vloerkleed gekozen in de kleuren grijs, geel en wit. Voor wat extra warmte zijn ook hier kussens in dezelfde kleuren uitgekozen en zijn er 2 plaids aangeschaft.

gele accessoires

Het vloerkleed en een aantal kussens zijn besteld bij Wehkamp. Het grijze plaid is gekocht bij Hema en een aantal kussens komen bij de Action vandaan. Het vloerkleed onder de eettafel is van Ikea. Het opnieuw bekleden van de stoelen is gedaan door Meubel & Interieur Restyle uit Huissen.

Beginnersfout

Wat was het leuk om mijn eerste opdracht bij Hilda uit te voeren. Hilda was enthousiast, met enkele tips ging ze zelf op zoek naar accessoires die ze dan weer voorlegde aan mij. Hilda, bedankt dat je mij deze kans gaf om ervaring op te doen! En dat ik een tweede keer langs mocht komen om foto’s te maken. Ik had namelijk een beginnersfout gemaakt door er niet aan te denken dat het in deze tijd van het jaar vroeger donker wordt en kwam te laat langs om foto’s te maken…Oeps!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! En kunnen jullie ook advies gebruiken bij de inrichting van je huis? Neem dan gerust contact met mij op.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Interieuradvies bij Hilda”

  1. Hee Ilse, heel erg bedankt voor de adviezen die jij mij hebt gegeven. Het was leuk om met jou te sparren. Het was heel spannend, omdat het toch wel een grote verandering in keer zou plaats vinden. Het leek me daarom goed om jou als klankbord te gebruiken. Je gaf me allerlei tips om eens over na te denken en om bv op zoek te gaan naar kussens die erbij zouden kunnen passen. Het was erg leuk om te doen. Onze samenwerking heeft tot een prachtig resultaat geleid!
    De veranderingen zijn zo mijn stijl dat ik me er vanaf het eerste moment weer helemaal thuis voel en erg tevreden ben met het resultaat.
    Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.
    Hartelijke groet,
    Hilda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven