Online shoppen: Westwing - InteriorTwin
westwing krukje

Online shoppen: Westwing

In een eerdere blogpost bekende ik aan jullie mijn verslaving voor online shoppen. Graag wil ik weer een favoriete webshop met jullie delen: Westwing.

westwing online shoppen

Wat ik het leuke aan Westwing vind is dat ze geen standaard assortiment hebben, maar dat ze elke dag nieuwe producten online aanbieden. De producten worden per thema aangeboden, waardoor het heel makkelijk zoeken is naar producten in een stijl die bij je past. Botanisch, industrieel, modern, klassiek, er komt van alles voorbij. Ook komen er regelmatig bekende merken voorbij zoals Present Time en Hay.

Nog leuker is dat deze producten vaak goedkoper geprijsd zijn dan bij andere winkels! Zo scoorde ik een half jaartje geleden al deze prullenbak van Brabantia die al heel lang op mijn verlanglijstje stond, maar eigenlijk veel te duur was. Bij Westwing was hij maar liefst 50 euro goedkoper dan bij de concurrent!

westwing prullenbak en fruitmand

Westwing heeft ook een app voor op je mobiel waarbij het nog makkelijker is producten te zoeken. Ik open regelmatig de app om te kijken welke producten er online staan. Ik kan er echt van genieten om door de app te scrollen en te bedenken wat ik graag voor in huis zou willen.

Mijn nieuwe accessoires

Pas geleden was het weer zover en had ik weer lekker de tijd om door de app van Westwing te scrollen. De fruitschaal van Present Time en origami klok stonden al tijden op mijn verlanglijstje en kon ik voor een leuk prijsje shoppen. Natuurlijk wilde ik nog even kijken wat er nog meer te koop stond en werd mijn bestellijst steeds langer haha. Dit is wat ik uiteindelijk geshopt heb:

westwing klok

Wandklok Origami

westwing vloerkleed

Vloerkleed Gerrit

 

westwing kruk

Kruk Dawn

Ik had ook nog een glazen drankdispenser besteld bij Westwing, maar deze bleek jammer genoeg lek. Eén mailtje naar de klantenservice en ik kreeg meteen een extra shoptegoed om iets nieuws uit te zoeken, wat een super service! Je snapt dus wel dat ik snel de app door ga scrollen om iets nieuws uit te zoeken haha.

Kennen jullie Westwing al? Hebben jullie er ook al leuke producten kunnen shoppen?

Kijk voor meer shopinspiratie ook op deze blogs van Mujumaps en DEPOT.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met WestwingBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven