Mijn 6 goede voornemens voor 2017 - InteriorTwin
woonplannen 2017

Mijn 6 goede voornemens voor 2017

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Ik heb zoveel leuke plannen voor 2017 en het jaar is nog maar net begonnen. Mijn handen kriebelen dan ook om weer aan de slag te gaan.

Eerder keek ik al terug op 2016 maar ik heb ook zin om vooruit te kijken. Ik heb 6 voornemens die ik sowieso wil gaan uitvoeren in 2017. Lezen jullie mee?

1. Nieuwe website

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe website voor InteriorTwin. Een mooie, overzichtelijke website waarbij jullie makkelijk alle blogs, DIY projecten, informatie over interieuradvies en nog veel meer inspiratie kunnen terugvinden. Ik kan niet wachten om de nieuwe website aan jullie te laten zien!

2. Start webshop

Naast bloggen en werken als interieuradviseur droom ik al langere tijd van een webshop. Een webshop met een aantal handgemaakte items, maar ook met woonaccessoires die bij mij in huis terug te vinden zijn. Als het zover is deel ik dit nieuws natuurlijk graag met jullie!

3. Nieuwe DIY-projecten

Ik heb al een tijdje een aantal leuke DIY’s op de planning staan, maar ben er door tijdgebrek nog niet aan toegekomen. In 2017 wil ik ze dan toch echt gaan maken. Er staat een kapstok, lambrisering en nog veel meer leuks op de planning!

4. Make-over gang en slaapkamer

Voor de gang en slaapkamer is een make-over gepland. Beide ruimtes zijn nog niet helemaal naar mijn zin en dan blijft het toch kriebelen tot ik er wat aan gedaan heb, haha. Voor de gang zijn we bezig met het uitzoeken voor een stalen deur en voor de slaapkamer hebben we een nieuw bed besteld, deze wordt in 2017 geleverd. En als we dan toch bezig zijn dan pakken we maar meteen beide ruimtes helemaal aan!

marokkaanse tegels en olijfboom

5. Instagram Meeting Arnhem

Laura van Laura’s Advies en ik organiseren in Arnhem een Instagram meeting in maart 2017. We willen op deze dag laten zien hoe leuk Arnhem is als woonwinkelstad, maar ook Instagrammers samen brengen om elkaar te inspireren en beter te leren kennen. We hebben hier zoveel zin in! Er volgt snel meer informatie voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de Instagram meeting.

6. InteriorTwin blijft inspireren

En verder wil ik jullie natuurlijk op zoveel mogelijk manieren blijven inspireren door het delen van de leukste winkels en producten, maar ook door jullie op de hoogte te houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen op woongebied. Ook hoop ik volgend jaar een aantal uitgebrachte interieuradviezen met jullie te kunnen delen.

Hebben jullie al leuke plannen voor 2017? Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

happy new year interiortwin

Ik wil jullie een gelukkig, gezond en inspirerend 2017 wensen!

Liefs,

Ilse – InteriorTwinBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven