Kerstboom eruit, nieuwe eyecatcher erin - InteriorTwin
viamartine bun

Kerstboom eruit, nieuwe eyecatcher erin

Al eerder deelde ik mijn liefde voor posters met jullie. Ik heb weer een nieuwe, en wat voor één! En spoiler alert, met een beetje DIY heb je een budgetvriendelijke oplossing om de poster te bevestigen!

Op de één of andere manier ben ik gek op posters met vrouwen. Het is al een tijdje een trend en ik heb meerdere kaarten met afbeeldingen van vrouwen. De kracht die de vrouwen uitstralen op de posters vind ik bijzonder. Ik kan niet echt omschrijven waarom, maar ik hou ervan. En mijn man trouwens ook, haha.

poster vrouw

ViaMartine

Viamartine verkoopt meerdere posters met (vrouwelijke) modellen. Ik zie ze regelmatig op Instagram voorbij komen en ik ben fan! Het leek mij leuk om één van die posters op het tvmeubel te zetten. De DIY kerstboom die er op stond is weer naar zolder verplaatst en het zag er nou een beetje zielig en kaal uit. Daar moest snel wat aan gedaan worden, haha.

De kerstboom is ongeveer 1,20 bij 0,8 meter en vond ik eigenlijk net wat te klein. Ik had voor mijzelf bedacht dat ik een poster van ongeveer 1,50 bij 1,00 meter wilde om een echte impact mee te maken. Op de website van Viamartine zag ik alleen dat de poster niet in dit formaat te bestellen was. Als ik iets in mijn hoofd heb dan wil ik het ook hebben ook, dus ik besloot een mailtje te sturen of ik toch de posters in de door mij gewenste afmeting kon bestellen. Dit bleek te kunnen en ik had de poster, ondanks de feestdagen, binnen een paar dagen in huis!

poster via martine
grote poster op hout

Goedkope oplossing voor lijst

Van te voren had ik al bedacht dat ik geen lijst voor de poster wilde aanschaffen, want een lijst van 1,50 bij 1,00 meter is niet echt goedkoop. En eigenlijk vind ik een poster zonder lijst nog mooier ook! Om de poster toch mooi te kunnen plaatsen heb ik een simpele DIY bedacht. Bij de bouwmarkt heb ik een spaanplaat op maat laten zagen, dat kost je nog geen tientje! De spaanplaat heb ik volgeplakt met dubbelzijdig tape speciaal voor foto’s. Daarna heb ik de poster er voorzichtig op uitgerold en aangedrukt.

In de bouwmarkt heb ik trouwens nog flink staan klunsen, haha. Eerst liet ik de plaat 2 keer uit mijn handen stuiteren waardoor hij wat beschadigd is geraakt. Bij de auto aangekomen bleek hij er maar op de centimeter precies in te passen en zaten manlief en ik opgepropt er bij in. Manlief kijkt dan altijd maar een beetje hoofdschuddend naar mij en denkt er maar niet teveel bij na, haha.

Ik ben super blij met het resultaat. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik al had gehoopt! Wat vinden jullie ervan?

Liefs,

Ilse – InteriorTwinBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

8 gedachten over “Kerstboom eruit, nieuwe eyecatcher erin”

  1. Wat een leuk idee Ilse, prachtig zo groot en een handige diy. Ik heb de poster ook een plekje gegeven bij ons (in A4) Love the image!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven