Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: de nieuwe website staat online! Mijn website is ooit op een zondagmiddag ontstaan via een simpel WordPressthema. Dat was voor toen meer dan voldoende. Ik ben InteriorTwin begonnen omdat ik het verhaal achter mijn interieurkeuzes wilde vertellen door hier over te bloggen. Een simpele website was hiervoor meer dan voldoende. Inmiddels is InteriorTwin uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in interieuradvies. De simpele website vond ik niet langer passend en het was tijd voor een professionelere website. In samenwerking met Samendrie heb ik de afgelopen maanden druk gewerkt aan een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Giveaway

Ik ben dan ook erg blij dat ik het resultaat nu met jullie kan delen. En om dit te vieren heb ik een leuke giveaway voor jullie, namelijk een interieuradvies door InteriorTwin!

De winnaar kan kiezen uit een ‘ Interieuradvies to Go van 2 uur’* t.w.v. € 110 of een ‘Online Interieuradvies’. t.w.v. € 70.

Hoe doe je mee?**

  • Like InteriorTwin op Facebook
  • Deel de actiefoto op Facebook
  • Laat onder de actiefoto op Facebook een reactie achter dat je mee doet.

Op zondag 26 februari maak ik de winnaar bekend.

Wil je meer weten over een ‘Interieuradvies to Go’ of ‘ Online interieuradvies’? Lees dan hier verder.

*Het Interieuradvies to Go is alleen beschikbaar voor mensen woonachtig in een straal van 25 km rondom Arnhem of, in overleg, beschikbaar tegen een vergoeding van de reistijd en -kosten.

** Op bovenstaande giveaway zijn de Algemene Voorwaarden van InteriorTwin van kracht.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.