Gisteren (12 maart) vond de Instagrammeetin Arnhem plaats. Laura (Laura’s Advies) en ik brachten 30 instagrammers bij elkaar voor een gezellige dag Arnhem en lieten de leukste woonwinkels aan ze zien. Dus ben je benieuwd welke winkels in Arnhem je niet mag missen? Lees dan vooral verder!

Laura en ik leerden elkaar een klein jaar geleden kennen. Meteen kwam ter sprake dat we allebei graag een Instagrammeeting in Arnhem wilden organiseren. En omdat samen veel leuker is dan alleen besloten we dit samen te gaan doen.

Het leek ons leuk om de mensen achter de accounts te leren kennen. Ook wilden we laten zien hoe leuk Arnhem is om te winkelen, want wij zijn best wel trots op de ontwikkelingen in ons stadje.

Toen we ons oproepje voor de meeting op Instagram plaatsten werden we overspoeld met aanmeldingen, we zaten binnen no time vol! Best een uitdaging om voor een grote groep op zoek te gaan naar een locatie, want niet overal kan je met een groep van 30 vrouwen terecht.

Gelukkig kwam Pierre van The Workstation ons te hulp en mochten we gebruik maken van zijn inspirerende locatie. Mocht je nog een co-workplek in Arnhem zoeken, of een evenement willen organiseren en op zoek zijn naar een leuke locatie, dan is dit je plek!

 

 

laura en ilse

Foto: Angeline Dobber

workstation Arnhem

Foto: Angeline Dobber

workstation arnhem

Foto: Angeline Dobber

Woonwinkels in Arnhem

Na een tijdje gezellig gekletst te hebben was het tijd om Arnhem te laten zien en te gaan shoppen. Het bezoeken van de winkels deden we in twee groepen, zodat de winkels niet overvallen zouden worden door een invasie aan Instagrammers.

Arnhem heeft heel veel leuke winkels, maar we hadden helaas geen tijd om ze allemaal te bezoeken. Wij namen een kijkje bij Meijer&Floor, Riviera Maison, Yaya, Sissy Boy en Loft.

Voor mij, en aan de foto’s op Instagram te zien voor een boel anderen, was Meijer&Floor absoluut favoriet. Wat een leuke winkel, je kijkt je ogen uit! Als je fan bent van Scandinavisch Design dan moet je zeker een kijkje in deze winkel nemen. Overal zijn mooie hoekjes opgesteld, ik zou zo mijn interieur weer helemaal opnieuw willen inrichten na het bezoeken van deze winkel! En Elly van Meijer&Floor was ook nog zo lief om een goodie aan iedereen mee te geven, voortaan poetsen wij onze tanden in stijl. Elly bedankt!

foto meijer en floor

foto meijer en floor

foto meijer en floor

Riviera Maison is misschien iets minder voor de hand liggend, omdat het een andere woonstijl is, maar wat is de winkel mooi ingericht! Je waant je zo in een Frans vakantiehuisje aan zee, in de winkel is veel aandacht besteed aan de styling.

riviera maison arnhem

riviera maison arnhem

Yaya staat misschien meer bekend als kledingwinkel, maar verkoopt ook erg leuke woonaccessoires. Het leuke is dat de woonaccessoires allemaal erg origineel zijn, en nog eens betaalbaar ook. Ik kocht er een leuke zwarte hashtag, heel toepasselijk toch? Ook in Yaya werden we super lief door de dames ontvangen, bedankt!

yaya arnhem

Sissy-Boy mag je ook echt niet overslaan. Ook hier weer oog voor detail bij de inrichting en originele woonaccessoires.

sissy boy arnhem

Het leuke is dat deze vier winkels allemaal in de Koningstraat zitten, dus je kan in 1 keer door. Helaas was Eems Arnhem gesloten, maar als deze winkel wel open is voeg hem dan vooral aan dit rijtje toe!

Loft zit een paar straten verderop. Ook hier staan weer de mooiste woonaccessoires en kijk je je ogen uit. Vergeet niet om voordat je naar binnen gaat ook even het pand aan de buitenkant te bewonderen, het is een prachtig oud pand!

loft arnhem

loft arnhem

Heb je meer tijd over? In de Bakkerstraat en Kerkstraat zitten ook nog een aantal hele leuke woonwinkels, zoals Coming Soon en Dille & Kamille.

Na het winkelen was het tijd om weer terug te gaan naar The Workstation om gezellig na te borrelen. Leuk om de gezichten achter de accounts te leren kennen, ervaringen te kunnen delen en niet uitgepraat te raken over onze gezamenlijke passie! Dit smaakt naar meer!

workstation arnhem

workstation arnhem

Foto: Angeline Dobber

Aan het einde van de dag ging iedereen naar huis met een leuk gevulde goodiebag. Bedankt Stek Magazine, Flexa, Eyoba, Wooncafe LEF, MAMS coffee & more, Hella Duijs, Dobber Fotografie, Studio Simpel, Pluk de Dag kado, Gemeente Arnhem voor jullie bijdrage!

goodiebag

Foto: Angeline Dobber

En dankjewel Angeline Dobber voor het maken van de foto’s op locatie!

Wij hebben enorm genoten van de dag, erg veel geleerd van de voorbereidingen (want dat ging niet altijd zoals wij wilden…) en willen iedereen bedanken voor hun komst! Speciale dank aan Joke en Vera die ons op de achtergrond hebben geholpen, zodat we zelf ook tijd hadden om te genieten!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

BewarenBewaren

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement