No Negativity & een givewaway by ROARTS - InteriorTwin
no regrets Roarts - www.interiortwin.com

No Negativity & meer + giveaway (=gesloten)

Ik heb jullie al eerder verteld dat ik graag online winkel. Een groot voordeel van online shoppen is dat dit 24/7 kan. ‘s Avonds op de bank shoppen vind ik net zo leuk als een avondje Instagrammen of Netflixxen.

Online shop ik het liefst bij kleine webwinkels. Juist omdat zij extra aandacht besteden aan de manier hoe een pakketje verzonden wordt, stad en land afzoeken naar de leukste en origineelste merken of zelf de ontwerper zijn achter het product in een webshop. Maar nu moet ik iets opbiechten, de laatste tijd shopte ik te vaak bij de grote ketens en liet ik de kleine ondernemer links liggen.

ROARTS

Mijn goede voornemen is dus om de komende tijd weer vaker bij de kleine ondernemer te shoppen. En om daar mee te beginnen haalde ik twee nieuwe posters van ROARTS in huis!

ROARTS wordt gerund door Roar, een jonge designer uit de buurt van Amsterdam. Als jongetje van 8 verkocht hij al zijn eerste schilderij! In zijn webshop verkoopt hij unieke prints die hij zelf ontworpen heeft. Roar gebruikt onder andere afbeeldingen, grafische vormen en zelf geschilderde aquarellen om zijn posters vorm te geven. Dit zorgt ervoor dat al zijn posters uniek en bijzonder zijn.

Toen ik de posters in Roar’s webshop zag wist ik meteen dat ik de poster ‘ No negativity” wilde hebben. Ik heb namelijk jaren de neiging gehad een doemdenker te zijn en het glas was altijd halfleeg bij mij. Een patroon wat ik tegenwoordig probeer te doorbreken, en ik kan jullie vertellen dat het leven veel leuker is zo ; ) Maar ik heb nog wel af en toe een reminder nodig, en hoe leuk is het dan om zo’n gave poster als reminder te hebben! De poster heeft een plekje in de studeerkamer gekregen, zodat ik er vaak naar kan kijken.

no negativity roarts www.interiortwin.com
no negativity roarts - www.interiortwin.com

De tweede poster vond ik wat moeilijker kiezen. Manlief keek namelijk mee tijdens het shoppen en zag de poster ‘Eagle’. Hij is een grote fan van een club in de eredivisie met als symbool de adelaar (jullie mogen raden welke club ; )) en wilde deze dan ook graag hebben. Maar ik was meteen verliefd op de poster ‘The Forest’. Ik heb dus nog even getwijfeld of de ‘Eagle’ in mijn mandje zou verdwijnen, maar heb uiteindelijk toch gekozen voor de poster ‘The Forest’. En wat staat hij gaaf in de loungehoek! En sorry manlief, maar je mag hem natuurlijk ook zelf bestellen : )

the forest roarts - interiortwin

Giveaway

Nu heb ik super leuk nieuws voor jullie! Ik mag maar liefst twee mensen blij maken met een poster naar keuze van ROARTS!

Wat moet je doen om kans te maken op een poster?

  •  Volg @byroarts en mij op Instagram;
  • Laat een reactie achter onder de actiefoto op Instagram;

Zoals je ziet is meedoen hartstikke simpel! Gaan jullie ook een gokje wagen?

the forest roarts - interiortwin

Op 13 april a.s. maak ik de twee winnaars bekend. Dit gebeurt d.m.v. loting, zodat iedereen een eerlijke kans heeft om te winnen. Iedereen die in Nederland woont kan meedoen aan de actie.

Succes allemaal!

Update – Gefeliteerd @femke_alaerds en @huisje37, jullie hebben een poster naar keuze van Roarts gewonnen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Met de kortingscode interiortwin10 krijg je 10% korting op een poster naar keuze van Roarts.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met ROARTS. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review over een product of merk.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven