Gezond dromen onder mijn nieuwe dekbed - InteriorTwin
gezond dromen met nightlifeliving - www.interiortwin.com

Gezond dromen onder mijn nieuwe dekbed

Een paar weken geleden deelde ik de make-over van de slaapkamer met jullie. De slaapkamer ziet er nu totaal anders uit, maar toch waren we iets ‘vergeten’. Bij de aanschaf van de nieuwe boxspring stond ook nieuw beddengoed op ons verlanglijstje. Maar je kent het wel, druk, druk, druk en dat beddengoed kwam er maar niet.

Via via kwam ik in mijn zoektocht naar dekbedovertrek(ken) op de website van Nightlifeliving terecht. De Natural Balance collectie trok meteen mijn aandacht. De Natural Balance collectie bestaat uit katoen-satijnen slaapartikelen welke zijn behandeld met Aura Fresh. Ik had er ook nog nooit van gehoord : ), maar bij wrijving komen er speciale micro balletjes vrij die ongewenste geuren/gassen uit de omgeving neutraliseert.

gezond dromen met nightlifeliving - www.interiortwin.com

Nu ben ik altijd met mijn gezondheid bezig, zo eet ik heel bewust en probeer ik mijn mobiel niet op mijn nachtkastje te leggen vanwege de wifi-straling (maar helaas wint mijn social media verslaving het regelmatig van mijn wens om gezonder te leven…). De Natural Balance collectie past dan ook precies bij mijn wens om gezonder te leven.

En nu komt het leuke: niet alleen gezond, maar ook nog eens super leuk qua design! Ik twijfelde tussen de dekbedovertrekken Esher Grijs en Rosalie Blauw. Het blauwe, romantische van Rosalie Blauw sprak mij erg aan, maar past toch niet helemaal bij onze inrichting. Als ik een lieve, romantische slaapkamer zou hebben zou ik hier zeker voor gekozen hebben. Ik heb dus voor dekbedovertrek Esher Grijs gekozen, omdat deze beter bij de stoere stijl van onze slaapkamer past. Het neutrale grijs en de print van breikabels maakt dat hij goed matcht met de rest van de slaapkamer.

beddengoed Nightlifeliving - www.interiortwin.com
beddengoed Nightlifeliving - www.interiortwin.com

Als ik dan toch nieuw beddengoed bestel dan leek het mij wel zo leuk om ook een bijpassende hoeslaken en kussens te bestellen.  De grijze hoeslakens en kussens komen dus ook uit bij Nightlifeliving vandaan en maken het plaatje helemaal compleet.

We hebben er al een paar nachten onder geslapen en het slaapt heerlijk! Of het echt een positief effect op de gezondheid heeft kan ik natuurlijk niet beoordelen, maar ik heb al wel heerlijk liggen dromen onder ons nieuwe beddengoed.

Kortingscode

Niet alleen ik kan onder het beddengoed van Nightlifeliving slapen, ook voor jullie komt dit een stapje dichterbij! Met de code NBinteriortwin krijg je namelijk 50% korting als je besteld bij Nightlifeliving. Als je de producten bekijkt in je winkelmandje dan kan je bij “Kortingscode” deze code invoeren en zal de korting van 50% berekend worden.

beddengoed Nightlifeliving - www.interiortwin.com
beddengoed Nightlifeliving - www.interiortwin.com

Ik hoop dat jullie net zo lekker zullen dromen onder het beddengoed van Nightlifeliving als ik dat doe!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Nightlifeliving. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review over een product of merk.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven