Mijn liefde voor posters is jullie vast niet ontgaan. En omdat ik nooit genoeg posters heb besloot ik er zelf een keer één te ontwerpen. Ik ben hartstikke blij met het resultaat en omdat delen wel zo leuk is, is deze poster ook GRATIS voor jullie! Maar voordat ik jullie deze poster laat zien vertel ik graag wat meer over mijn liefde voor posters.

Liefde voor posters

Hoe mijn liefde voor posters begonnen is weet ik niet meer precies. In ons vorige huis had ik al wel een aantal posters. De collectie is in onze nieuwe woning alleen maar gegroeid. Posters met teksten en afbeeldingen van vrouwen, ik ben er gek op! Van postkaartformaat tot xxl, ik heb er genoeg in huis. Ik heb zelfs in de tuin een (regenbestendige) poster! En ze komen ook overal en nergens vandaan. Van posters uit de Vtwonen, een gratis poster van de Intratuin tot posters via webshops. Dat vind ik er ook juist zo leuk aan. Ik weet van (bijna) elke poster nog waar deze vandaan komt.

easy peasy muurhanger diy - interiortwin

Gratis poster

Soms kom je een spreuk tegen die je raakt. Dit gebeurde bij mij met de spreuk ‘Be your own kind of beautiful’. Iedereen is mooi op zijn of haar manier en je moet er zelf voor zorgen dat je dit ook ziet. Soms vergeten we dat nog wel eens. Daarom vind ik deze spreuk zo treffend.

gratis poster - interiortwin

Ik besloot er een poster van te maken in de stijl waar ik zo van hou: zwart, wit en grijs. En omdat ik hem zo mooi vind wil ik hem graag met jullie delen. Gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via onderstaand formulier en je krijgt de poster per mail toegestuurd.

[mc4wp_form id=”3646″]

 

gratis poster - interiortwin

Sturen jullie mij een foto waar je de poster hebt opgehangen? Je mag hem ook taggen op Instagram met de hashtag #interiortwin.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.