Ik heb weer een snelle en goedkope DIY voor jullie bedacht. In 15 minuten tijd maak jij ook zo’n gave DIY – print. En het leuke is dat jij zelf kan bedenken hoe jij de print eruit laat zien. De kleur, het patroon en de grootte van het canvas bepaal jij helemaal zelf.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Uitleg DIY:

Benodigdheden:
  • canvas schilderij
  • verf in een kleur naar keuze
  • kwast in een dikte naar keuze

Ik heb alle spullen bij de Action gehaald, lekker goedkoop : ), maar er zijn genoeg andere winkels die deze spullen ook verkopen.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Werkwijze:

Deze DIY is zo simpel dat hij maar weinig uitleg nodig heeft. Als jij een kleur en kwastdikte hebt bepaald dan is het een kwestie van strepen trekken. Je maakt ze zo lang en dik als je zelf wilt. Ik heb afgewisseld door een aantal streepjes wat schuiner te schilderen. Ik ben in een hoek begonnen en ben van daaruit gaan werken totdat heel het canvas gevuld was. In plaats van streepjes kan je natuurlijk ook rondjes, driehoekjes, vierkantjes, noem maar op, schilderen. Je hoeft het allemaal niet heel precies te schilderen, her en der een klein foutje is niet zo erg. Maar kijk uit dat je niet te slordig schildert, want dan pakt het eindresultaat waarschijnlijk minder goed uit dan de bedoeling is.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Print in de slaapkamer

De print kreeg bij ons een plekje in de slaapkamer. Hij komt hier helemaal tot zijn recht boven de sloophouten lambrisering en tussen de andere posters en prints. Maar het leuke is dat hij eigenlijk overal wel past. Als ik wil afwisselen dan kan dat dus heel makkelijk. En heb ik er genoeg van dan vind ik het ook niet moeilijk om hem weg te doen, want de materialen kosten bijna niks.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Laten jullie het mij weten als je ook met deze DIY aan de slag gaan? Ik ben benieuwd naar de foto’s!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

 

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.