DIY-print in 15 minuten - InteriorTwin

DIY – print in 15 minuten

Ik heb weer een snelle en goedkope DIY voor jullie bedacht. In 15 minuten tijd maak jij ook zo’n gave DIY – print. En het leuke is dat jij zelf kan bedenken hoe jij de print eruit laat zien.

De kleur, het patroon en de grootte van het canvas bepaal jij helemaal zelf.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Uitleg DIY:

Benodigdheden:
  • canvas schilderij
  • verf in een kleur naar keuze
  • kwast in een dikte naar keuze

Ik heb alle spullen bij de Action gehaald, lekker goedkoop : ), maar er zijn genoeg andere winkels die deze spullen ook verkopen.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin
Werkwijze:

Deze DIY is zo simpel dat hij maar weinig uitleg nodig heeft. Als jij een kleur en kwastdikte hebt bepaald dan is het een kwestie van strepen trekken. Je maakt ze zo lang en dik als je zelf wilt. Ik heb afgewisseld door een aantal streepjes wat schuiner te schilderen.

Ik ben in een hoek begonnen en ben van daaruit gaan werken totdat heel het canvas gevuld was.

In plaats van streepjes kan je natuurlijk ook rondjes, driehoekjes, vierkantjes, noem maar op, schilderen.

Je hoeft het allemaal niet heel precies te schilderen, her en der een klein foutje is niet zo erg. Maar kijk uit dat je niet te slordig schildert, want dan pakt het eindresultaat waarschijnlijk minder goed uit dan de bedoeling is.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Print in de slaapkamer

De print kreeg bij ons een plekje in de slaapkamer. Hij komt hier helemaal tot zijn recht boven de sloophouten lambrisering en tussen de andere posters en prints. Maar het leuke is dat hij eigenlijk overal wel past.

Als ik wil afwisselen dan kan dat dus heel makkelijk. En heb ik er genoeg van dan vind ik het ook niet moeilijk om hem weg te doen, want de materialen kosten bijna niks.

DIY print in 15 minuten -InteriorTwin

Laten jullie het mij weten als je ook met deze DIY aan de slag gaan? Ik ben benieuwd naar de foto’s!

En heb je de smaak van het schilderen te pakken? Bekijk dan eens deze tips voor het schilderen op nummer waarmee je als beginner een heel mooi schilderij kunt maken.

Met schildersdoek kan je nog meer leuke dingen maken. Zo kan je bijvoorbeeld borduren op schildersdoek, een origineel en makkelijk idee!

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

3 gedachten over “DIY – print in 15 minuten”

  1. Pingback: 5 leuke DIY ideeën voor in huis om samen met je dochter te maken – Meer Met Mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven