Genieten van het buitenleven (i.s.m. Blokker) - InteriorTwin
buitenleven met blokker

Genieten van het buitenleven

Sinds een paar dagen is het dan eindelijk officieel zomer. En gelukkig zijn de weergoden ons goedgezind, want de zon heeft zichzelf de afgelopen dagen volop laten zien. Als de zon schijnt begint het bij mij te kriebelen om het gezellig te maken in de tuin.

Wij brengen namelijk heel wat uurtjes door in onze tuin en ik vind het daarom belangrijk dat onze tuin er net zo gezellig uitziet als de inrichting van ons huis. Het tot rust komen in de tuin begint voor mij pas in een mooi ingerichte tuin.

De puntjes op de i aan de eettafel

Met de tafelklem boven de eettafel was ik eigenlijk niet tevreden. Ik had er wel wat verlichting aan hangen, maar ik vond het nog wat kaal. Dankzij de papieren verlichting van de Blokker ziet het er een stuk gezelliger uit. Het voordeel is dat deze verlichting op batterijen werkt, hij kan dus op elke plek worden neergehangen.

Onze tuin is ruim een jaar geleden aangelegd en nog volop in groei. De tuin is nog niet zo groen als ik zou willen, maar gelukkig heeft Blokker ook accessoires in de botanische stijl. Dankzij het botanische kussen en de botanische kaarsen heb ik met accessoires een extra groene sfeer in deze hoek kunnen creëren.

Bij warm weer is een karaf met fruitwater voor mij een must. Mijn favoriete recept is heel simpel: een paar schijfjes citroen, limoen en munt uit eigen tuin. En het is niet alleen heel lekker, het ziet er ook nog eens mooi uit.

Stylingfun met een strandlaken

Eén hoekje in onze tuin zag er nogal saai uit en kon nog wel wat kleur gebruiken. Gelukkig heeft Blokker een vrolijk strandlaken in de collectie om dit probleem te verhelpen. En denk je dat een strandlaken alleen handig is voor aan het strand? Think again! Het strandlaken zorgt namelijk voor instant happiness en vrolijkt dit hoekje direct op. Maar het strandlaken is ook te gebruiken als tafelloper of plaid. Nog wat vrolijke kaarsen, een tijdschrift en een lekker glas fruitwater erbij en het is een heerlijk plekje om te genieten.

Relaxhoekje in tuin met Blokker
Relaxhoekje in tuin met Blokker
Relaxhoekje in tuin met Blokker
Relaxhoekje in tuin met Blokker

Niet alleen ik ben fan van dit heerlijke plekje, ook door Jackie is het helemaal goedgekeurd. Genoeg gestyled voor nu, tijd om te genieten van het buitenleven!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Blokker.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

3 gedachten over “Genieten van het buitenleven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven