Klaar in 15 minuten: een cactus deurmat | InteriorTwin
cactus deurmat - InteriorTwin

Klaar in 15 minuten: een cactus deurmat

Een deurmat is nou typisch zo’n ding waar je niet teveel aandacht aan besteedt, maar dat eigenlijk wel zou moeten doen. Het is namelijk één van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnen loopt. Ik wilde heel graag een opvallende deurmat, maar kon geen deurmat naar wens vinden.

Daarom besloot ik er zelf één te maken, en niet zomaar 1, maar een cactus deurmat! Het leuke aan deze deurmat is dat de DIY in 15 minuten klaar is, het kost je dus helemaal niet zoveel tijd.

DIY

Benodigdheden:

– Deurmat van kokos. ik bestelde de deurmat online bij Hornbach.

– Verf in een spuitbus, o.a. te koop bij Action.

– Een simpele print van een cactus. Tip: zoek op outline cactus in Google.

– Karton

diy cactus deurmat - InteriorTwin
Werkwijze:

In plaats van een uitgebreide uitleg hoe je deze cactus deurmat kan maken besloot ik er een video van te maken. Wil je weten hoe ik deze deurmat heb gemaakt? Bekijk dan onderstaande video. Je kan je ook abonneren op het Youtube kanaal van InteriorTwin om nooit meer een video te missen.

Ik vind het resultaat super gaaf geworden. Groots effect in slechts 15 minuten tijd! Deze DIY cactus deurmat is echt door iedereen te maken. Pas natuurlijk wel even op dat je de ondergrond goed afdekt, zodat je niet per ongeluk verf spuit op de vloer. En in plaats van een cactus deurmat kan je natuurlijk ook kiezen voor een andere print. Wat dacht je van bladeren, vogels of sterren? Ook kan je natuurlijk kiezen voor een andere kleur verf. Simpel wit of een opvallendere kleur als groen of roze. Waar zou jij voor kiezen?

cactus deurmat - InteriorTwin

Let op: ik heb de deurmat nog niet buiten gelegd. Ik weet dus niet wat er gebeurd als het gaat regenen met de verf. Waarschijnlijk ga ik de deurmat eerst nog behandelen met een speciale coating.

Nog op zoek naar meer DIY inspiratie? Bekijk dan ook deze sleutelhangers gemaakt van houten ballen en nagellak.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

3 gedachten over “Klaar in 15 minuten: een cactus deurmat”

  1. Ik vroeg me af of je de deurmat uiteindelijk nog behandeld hebt met iets. Ik wil het cadeau doen aan iemand maar niet als het binnen no time eraf is haha

  2. Birgit van Knoppen

    Wat gaaf om een eigen design te geven aan je deurmat! Hiermee geef je echt een eigen touch aan de deurmat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven