Een deurmat is nou typisch zo’n ding waar je niet teveel aandacht aan besteedt, maar dat eigenlijk wel zou moeten doen. Het is namelijk één van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnen loopt. Ik wilde heel graag een opvallende deurmat, maar kon geen deurmat naar wens vinden. Daarom besloot ik er zelf één te maken, en niet zomaar 1, maar een cactus deurmat! Het leuke aan deze deurmat is dat de DIY in 15 minuten klaar is, het kost je dus helemaal niet zoveel tijd.DIY

Benodigdheden:

– Deurmat van kokos. ik bestelde de deurmat online bij Hornbach.

– Verf in een spuitbus, o.a. te koop bij Action.

– Een simpele print van een cactus. Tip: zoek op outline cactus in Google.

– Karton

diy cactus deurmat - InteriorTwin

Werkwijze:

In plaats van een uitgebreide uitleg hoe je deze cactus deurmat kan maken besloot ik er een video van te maken. Wil je weten hoe ik deze deurmat heb gemaakt? Bekijk dan onderstaande video. Je kan je ook abonneren op het Youtube kanaal van InteriorTwin om nooit meer een video te missen.

Ik vind het resultaat super gaaf geworden. Groots effect in slechts 15 minuten tijd! Deze DIY cactus deurmat is echt door iedereen te maken. Pas natuurlijk wel even op dat je de ondergrond goed afdekt, zodat je niet per ongeluk verf spuit op de vloer. En in plaats van een cactus deurmat kan je natuurlijk ook kiezen voor een andere print. Wat dacht je van bladeren, vogels of sterren? Ook kan je natuurlijk kiezen voor een andere kleur verf. Simpel wit of een opvallendere kleur als groen of roze. Waar zou jij voor kiezen?

cactus deurmat - InteriorTwin

Let op: ik heb de deurmat nog niet buiten gelegd. Ik weet dus niet wat er gebeurd als het gaat regenen met de verf. Waarschijnlijk ga ik de deurmat eerst nog behandelen met een speciale coating.

Nog op zoek naar meer DIY inspiratie? Bekijk dan ook deze sleutelhangers gemaakt van houten ballen en nagellak.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement