In de zomermaanden zijn we natuurlijk het liefst zoveel mogelijk buiten. En anno 2017 hoort een mooi ingerichte tuin er echt wel bij. Tegenwoordig is de tuin het verlengstuk van de woonkamer. Maar hoe zorg je er eigenlijk voor dat je tuin er net zo gezellig uitziet als je huiskamer? Mijn tuin heb ik al eerder met jullie gedeeld, nu is het tijd om inspiratie bij anderen op te doen. Ik ging op zoek naar de mooiste tuinen voor jullie. Kijk je mee?Tuininspiratie

@Ireneburg7 - tuininspiratie

Bron: @Ireneburg7

Irene (@irenenburg7) heeft een gezellige loungehoek gecreëerd in de tuin. Het is een sfeervol hoekje geworden dankzij de vele kussens, kaarsjes en planten. Deze hoek is hartstikke fijn om heel wat uurtjes in door te brengen.

Bron: @yvonne_kwakkel

De tuin van Yvonne (@yvonne_kwakkel) doet haast vermoeden dat je in een tropisch vakantieland bent in plaats van Nederland. Niets is minder waar, maar met gezellige accessoires, tropische planten en een open overkapping geeft deze tuin je toch echt een vakantiegevoel.

Huis en meer tuininspiratie

Bron: Huisenmeer.nl

De tuin van Monique van Huisenmeer ziet er super gezellig en sfeervol uit. Dit komt omdat Monique heeft gekozen voor de perfecte balans met witte en grijze zitjes, aangevuld met houten meubels en groen in de tuin. De vlaggenlijn en lampionnen maken het plaatje helemaal af!

tuininspiratie The Fresh Exchange

Bron: thefreshexchange.com

The Fresh Exchange laat zien hoe je met weinig materialen een sfeervolle zithoek kan creëren. Door slim gebruik te maken van warme houtsoorten, zachte materialen zoals een plaid en vloerkleed en planten in potten laat The Fresh Exchange zien dat je overal een gezellige buitenruimte kan creëren, of dat nu op een balkon, dakterras of in een tuin is.

Tuininspiratie Marieke Reintjes

Bron: @mariekereintjes_

Ook Marieke (@mariekereintjes_) heeft de perfecte balans in haar tuin gevonden. Ze laat zien dat je door voor rust en regelmatig te kiezen een prachtige tuin krijgt. Veel wit, gecombineerd met natuurlijk groen en af en toe een zwart accent. Ik weet niet waarom, maar deze tuin doet mij een beetje aan Ibiza of Griekenland denken. Maar dan wel op z’n Hollands : ) Ik hou ervan!

Tuininspiratie Marijke Schippers

Bron: marijke_schippers

Marijke (@marijke_schipper) ontwierp een prachtige robuuste loungehoek met veel gebruik van grijs, zwart en hout. Door een aantal plaids en kussentjes en niet te vergeten de prachtige witte vaas oogt de tuin toch heel rustig en vriendelijk, maar het stoere karakter van de hoek blijft overeind.

Aan de slag met je tuin!

Genoeg inspiratie voor nu om met je tuin aan de slag te gaan! Welke tuin is jullie favoriet? En wat zouden jullie nog wel willen veranderen aan jullie tuin?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook:

tuininspiratieWil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.