Vintage shoppen bij Misceaup (bekend van de letterborden!) | InteriorTwin

Vintage shoppen bij Misceaup

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij de opening van de vintage winkel Misceaup in Oss. Misschien gaat er al wel een belletje rinkelen, want ze zijn vooral bekend van de vintage letterborden. Je weet vast wel welke ik bedoel, vroeger werden deze letterborden in restaurants en cafe’s gebruikt om de menukaart op te tonen.

Maar Misceaup heeft nog veel meer leuks. En niet te vergeten, de winkel is ontzettend mooi geworden. Ik laat het jullie zien!

De letterborden

1,5 jaar geleden had ik het geluk dat ik één van de eersten was die een letterbord kon bestellen bij Misceaup. Daarna ging het hard met de letterborden, dit is DE bestseller bij Misceaup. De letterborden zijn te bestellen in het zwart en wit en in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Mijn letterbord heeft nog steeds een plekje in de keuken. Het leuke aan de letterborden is dat je er een heleboel letters bij krijgt en dat daardoor (bijna) elke teksten mogelijk zijn. Het bezoek aan de winkel heeft mij geïnspireerd om weer eens na te denken over een nieuwe tekst voor op het letterbord : )

stijlkamer misceaup

Misceaup: de winkel!

Afgelopen zaterdag was ik dus uitgenodigd bij de opening van de winkel. Hoe leuk is het dat Misceaup nu niet alleen online te bezoeken is maar ook offline? 

Niet alleen vintageliefhebbers kijken hun ogen uit in de nieuwe winkel van Misceaup, want Colinda en Remco hebben er echt iets moois van gemaakt. Een vintage stijlhoek met een originele, ouderwetse tegelvloer, oude gymrekken als schappen en heel veel groen. Er is genoeg te zien in Misceaup!

logo misceaup
stijlkamer misceaup

Als echte treasure hunters weten Colinda en Remco de mooiste meubels op de kop te tikken uit de jaren 50, 60 en 70. Aangevuld met woonaccessoires van nu met een vintage tintje, zoals de letterborden, hebben ze een uniek en origineel woonassortiment.

De neonverlichting is nieuw in de collectie en ik ben nu al verliefd. De modellen in de winkel zijn samples en vanaf september leverbaar. De cactus is hier favoriet. In december wordt de neonverlichting aangevuld met neonteksten en -figuren voor aan de muur. Ik heb al een voorproefje gezien en wat zijn ze stoer!

neonverlichting misceaup
kassa misceaup

Wil je de winkel ook bezoeken? Je vindt Misceaup aan de Kerkstraat 11 in Oss. En ben je benieuwd hoe je vintage en retro items op een mooie manier toevoegt aan je interieur? Bekijk dan deze inspiratie voor een retro interieur.

Liefs,

Ilse – InteriorTwinBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven