Binnenkijken in een huis vol met tweedehands meubels | InteriorTwin
binnenkijken Anne en Jan Willem - InteriorTwin

Binnenkijken in een huis vol met tweedehands meubels

Deze week mogen we binnenkijken bij Anne en Jan Willem. Een huis vol met tweedehands meubels, slimme budgetoplossingen, planten en niet te vergeten twee super lieve kittens. Ik was op slag verliefd op het moment dat ik de eerste keer bij hun op bezoek was.

Gelukkig reageerde het stel enthousiast op de vraag of ik hun huis mocht fotograferen om aan jullie te laten zien. Bereid je voor op heel veel foto’s!

Een huis vol met tweedehands meubels

tweedehands meubels in een modern interieur

Het huis staat vol met tweedehands meubels. De meubels komen overal en nergens vandaan: uit de familie, van Marktplaats en uit kringloopwinkels. Anne vindt het heerlijk om op zoek te gaan naar tweedehands meubels en weet precies wat er wel en niet leuk staat in huis.

Tvmeubel van houten kistjes

tvmeubel van houten kistjes

Het tvmeubel van Anne en Jan Willem is gemaakt van houten kistjes. Niet alleen makkelijk en goedkoop, maar ook erg praktisch. Een stoer lampje erin, mooie planten erop en je hebt een origineel tvmeubel.

Een moderne bank in een vintage interieur

moderne bank gecombineerd met tweedehands meubels

Door de vintage meubels te combineren met een moderne bank is er een luchtig en eigentijds interieur ontstaan. Ook de moderne accessoires, zoals hippe kussens, leuk vazen en heel veel planten zorgen voor een perfecte balans van vintage meubels in een modern interieur.

Glas-in-loodramen

retro inrichting

In de woonkamer zitten drie prachtige glas-in-loodramen. De ramen hebben vooral veel gele vlakken, naast een beetje blauw en rood. Anne heeft dan ook bewust voor gele accessoires gekozen, zodat het mooi past bij de glas-in-loodramen.

retro wonen

Nooit genoeg planten

cactus in terracotta pot

Volgens Anne kan je nooit genoeg planten in huis hebben. En dit ben ik helemaal met haar eens! Anne shopt haar planten bij budgetwinkels als Ikea en de Lidl, waardoor ze nooit teveel geld uitgeeft. En de terracotta potten zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens goedkoop. Voor een prikkie hebben Anne en Jan Willem dus een huis vol groen.

accessoires in de keuken
vintage bureau

Anne en Jan Willem, bedankt dat we een kijkje mochten nemen in jullie huis!

Nog meer binnenkijken? Kijk dan eens binnen in het vintage interieur van Debbie of het kleurrijke huis van Jean-Paul en Rick.

Liefs, Ilse BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven