Ik ben nogal een chaoot. Ik ben altijd alles kwijt. Mijn mobiel, sleutels, sieraden en nog veel meer. Op het moment dat ik de deur uit moet loop ik als een kip zonder kop te zoeken naar mijn spullen. Gelukkig heb ik daar nu een (design) oplossing voor gevonden met de O-Tidy organizer! Ik mag er ook eentje weggeven, dus lees vooral even door tot het einde van deze blog.

De O-Tidy organizer van Vitra

De Vitra O-Tidy Organiser van Vitra is de oplossing voor als je altijd alles kwijt bent. Hij is mooi qua design, verkrijgbaar in 6 kleuren en leuk in prijs. Hij is namelijk te koop voor maar € 29. De O-Tidy is ontworpen door Michel Charlot voor Vitra. De O-Tidy organizer is één van de Vitra woonaccessoires ideaal voor al je rommel, zo is er bijvoorbeeld ook de Rotary Tray van Vitra.

0-Tidy organizer wit - studeerkamer

Je kan de O-Tidy organizer voor verschillende oplossingen gebruiken. In de studeerkamer is hij ideaal om pennen, scharen, tape, touw en andere spulletjes in te bewaren. Ik bewaar mijn bureauaccessoires altijd op verschillende plekken en kan ze niet vinden op het moment dat ik ze nodig heb. Dankzij de O-Tidy kan ik ze een leuk plekje geven en hoef ik niet meer te zoeken waar de spullen deze keer weer gebleven zijn.

O-Tidy organizer wit slaapkamer

De O-Tidy is ook ideaal in de slaapkamer. Er is precies genoeg ruimte om de mobiel en sieraden op te bewaren. Geen chaos meer in de ochtend op zoek naar de mobiel en sieraden, maar gewoon rustig wakker worden met de spullen netjes op de plek.

O-Tidy organizer grijs voor dagelijkse spullen

Ik werk meestal aan de eettafel waar het al snel één grote rotzooi wordt. Kleingeld, elastiekjes, opladers, pennen: echt alles ligt door elkaar op tafel. Door de O-Tidy heb ik 1 plek waar ik mijn rotzooi kan bewaren en ziet het er een stuk netter uit. Daar zal manlief vast ook blij mee zijn!

O-Tidy organizer als etagere

Ik heb de O-Tidy ook nog getest als etagere. Ook daarvoor is hij geschikt, het lekkers was binnen no time op. Maar misschien is dit idee toch minder goed voor de strijd tegen de kilo’s en moet ik dit niet te vaak proberen : )

Giveaway

De winnaar is bekend. Gefeliciteerd Nikki, jij hebt een O-Tidy gewonnen! Stuur je mij een berichtje met je gegevens?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos, Wehkamp of Plantje.nl.

- Shop Ilse's favorieten -