Rebels: de bloementrend van het najaar | InteriorTwin
Trend Rebels met chrysanten

Rebels: de bloementrend van het najaar

Ja je leest het goed: Rebels wordt de bloementrend van het najaar. Gedurfd, kleurrijk en net even anders, met chrysanten in de hoofdrol. Hoe dan? Ik laat het jullie zien!

Trend Rebels

Omdat er al genoeg ellende is in de wereld is het tijd voor een wat vrolijkere kijk op de wereld. De trend Rebels geeft hier antwoord op door een sfeer te creëren waarin alles kan en mag. Hoe gekker, hoe beter. Kleur, lef en creativiteit staan hierbij centraal.

Bloemen en planten passen hier perfect bij, door de vele verschillende vormen en kleuren. De chrysant is de bloem bij uitstek om deze trend te tot uiting te brengen. De chrysant is er in vele kleuren en vormen. Zo is er bijvoorbeeld de geplozen variant, de santini variant en nog veel meer.

Chrysanten en andere bloemen

Tips voor Rebelse chrysanten

Hoe breng je de trend Rebels nu in de praktijk? Door gek te doen en de regels los te laten! Toparrangeur Geert Maas gaf tijdens een workshop, georganiseerd door Bloemenbureau Holland in het Boerma Instituut in Aalsmeer, een aantal tips om aan de slag te gaan met deze trend:

– Doe eens gek en gebruik geen standaard vaas, maar lijm een aantal vaasjes uit de kringloop op elkaar. Zo komt je bosje bloemen er al heel anders uit te zien!

– Niks rechttoe, rechtaan met je bos bloemen. Speel met hoogte door de bloemen op verschillende lengtes af te snijden. Combineer verschillende kleuren en formaten bloemen met elkaar.

Bloementrend Rebels
Trend Rebels

– Een boeket bloemen mag best wel gek zijn. In het boeket die ik tijdens de workshop heb gemaakt zit bijvoorbeeld een veer van een pauw en een nepcactus!

Workshop Rebels - Boerma Instituut

– Knip wat bloemen af en leg deze op de bodem van de vaas. Zet daarnaast de bos bloemen. Zo ziet het er net wat spannender uit dan gewoon een bos bloemen in een vaas.

– Een vaasje kan je ook makkelijk opleuken door er een ballon omheen te doen. Chrysant erin en klaar! Ik laat het jullie zien in deze video:

Wat vinden jullie van deze trend? Ik word er zelf helemaal vrolijk van. Niks herfst: met deze vrolijke trend houden we de zomer nog even in huis. Bekijk ook dit overzicht met nog meer ideeën voor bloemen in huis en kijk hier hoe je bloemen origineel aan de muur kan hangen.

Liefs,

Ilse

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

4 gedachten over “Rebels: de bloementrend van het najaar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer