Deze keer moet ik wat aan jullie opbiechten. Ik heb een jaar of zeven geleden een enorme blunder op designgebied gemaakt waar ik nog steeds van baal.  En omdat ik er elke dag tegenaan loop, wordt ik er nog veel te vaak aan herinnert. Tijd om op zoek te gaan naar een vervanger van deze blunder en te kijken naar nieuwe design accessoires. Maar eerst zal ik mijn blunder aan jullie bekennen.

Mijn design blunder

Zeven jaar geleden was ik op zoek naar een spiegel voor in de gang. Ik wilde graag een spiegel met een plankje, zodat ik mijn sleutels en zonnebril makkelijk zou kunnen bewaren. En de spiegel moest zwart zijn, want dat zou het mooiste passen bij de rest van de inrichting. Ik kwam de Round Wall spiegel van Zuiver tegen, flink afgeprijsd. Een klein nadeel: hij was niet zwart.

Ik dacht toen slim te zijn en dat op te lossen door hem zwart te verven. Ik hoor jullie denken: wat?? Ja, ik schaam mij er nog steeds voor! Eigenlijk vind ik dat je van design hoort af te blijven en niet hoort te schilderen. Maar toen ik de spiegel kocht had ik nog amper van het woord design gehoord. De spiegel is daarom eigenlijk ook nooit op foto’s te zien. Ik snap nog steeds niet waarom ik dacht dat het slim zou zijn om de spiegel zwart te verven. Want als ik dan zo graag een spiegel had willen verven had ik er toch ook wel eentje op Marktplaats of bij een budget winkel kunnen kopen?

design blunder spiegel Zuiver

Maar ja, zoals gezegd baal ik er dus nog steeds van. Tijd om daar verandering in te brengen: de spiegel moet vervangen gaan worden. Het updaten van de hal staat toch al een tijd op de planning, de spiegel hoeft daarna niet meer terug te komen! Ik ging alvast op zoek naar inspiratie en laat de mooiste design spiegels aan jullie zien. En je snapt al, die ga ik dus niet schilderen ; )

3 favorieten spiegels

Norm vloerspiegel
Norm vloerspiegel

Foto via MisterDesign

Een grotere spiegel zou veel mooier staan in de gang. Neem nu deze vloerspiegel van Norm. Extra stoer doordat hij niet aan de muur bevestigd wordt, maar tegen de muur aanleunt. Het frame is lekker stoer en zou mooi passen bij de rest van de spullen in de hal.

Horizon spiegel – Normann Copenhagen
Normann Copenhagen Horizon spiegel

Foto via MisterDesign

De Horizon spiegel, ontworpen door KaschKasch, is in drie verschillende varianten (rond, horizontaal en verticaal) en drie verschillende kleuren te koop. En het mooie van de spiegel is dat hij dus wel het plankje heeft, ideaal voor sleutels en zonnebril. De grijze verticale spiegel zou perfect in de hal staan, de kleur past precies bij de tegelvloer.

Strap Mirror Spiegel – HAY
Hay spiegel Strap Mirror

Foto via MisterDesign

De Strap Mirror Spiegel van HAY past helemaal bij de trend van nu. Overal zie je ronde spiegels met een band eraan. Maar HAY zou HAY niet zijn, als deze spiegel niet net even anders zou zijn. De siliconen band om de spiegel loopt namelijk helemaal rond en is niet, zoals je meestal ziet, alleen maar aan de bovenkant bevestigd. Dat, in combinatie met de originele kleuren, maakt de spiegel echt bijzonder.

Welke van de drie spiegels is jullie favoriet? Ik zou op dit moment voor de spiegel van Normann Copenhagen gaan, maar laat ik eerst maar eens beginnen aan die update van de gang : )

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.