4 tips voor een herfstproof interieur | InteriorTwin
bessentak in huis

4 tips voor een herfstproof interieur

Begint het bij jullie ook zo te kriebelen bij de wisseling van de seizoenen om je interieur een makeover te geven? De zonnige dagen zijn voorbij en de tuindeuren blijven weer gesloten. We zitten veel meer binnen, waardoor de woonkamer wel weer wat nieuws kan gebruiken.

Ik ben de laatste weken weer druk aan het veranderen geslagen om ons huis herfstproof te maken. En het kost echt niet veel moeite om de inrichting klaar voor het najaar te maken, met een paar aanpassingen heb je de herfstsfeer zo in huis. Ik geef jullie vier tips.

Tip 1: Kussens en plaids

geel kussen en plaid

Haal de kussens en plaids maar weer van zolder, want dit is de tijd van het jaar om het gezellig in huis te maken. Kussens en plaids zijn ideaal om je woonkamer een budgetproof makeover te geven. En als je niks leuks meer op zolder hebt liggen zijn er zat leuke kussens en plaids voor een prikkie te krijgen.

Het mooie okergele plaid op de trolley shopte ik bijvoorbeeld bij de Jysk voor maar 29,99 euro. De okergele kussens zijn van FourFabrics en passen in de velvet trend van dit najaar.

Tip 2: Bloemen van het seizoen

herfst in interieur

Misschien niet heel origineel, maar wel sfeervol. Een simpele bessentak in huis en je bent klaar voor de herfst. Voor € 3,50 haal je zo’n mooie tak op de markt. Iets meer budget? Laat dan een mooi boeketje samen stellen met sfeervolle herfstbloemen.

Ik kan echt lekker wegdromen bij al die prachtige bloemen op de markt. In het najaar zijn de tinten van de bloemen ook afgestemd op de tijd van het jaar. Ik hou ervan!

Tip 3: Kaarsen

kaarsen in huis

Kaarsen kan je echt nooit genoeg hebben. Er is niks fijner dan om op een druiligere dag de kaarsjes aan te steken en onder een dekentje op de bank te kruipen. Wij halen vaak stapels kaarsen bij Ikea, zo kunnen we weer heel wat maanden vooruit. I

k heb een heleboel kandelaars en waxinelichthouders in het zwart in huis, ik hou van het contrast met witte kaarsen. Je kan natuurlijk de kandelaars en waxinelichthouder ook in een andere kleur kopen. Dat is het leuke eraan, ze zijn in veel verschillende kleuren te koop.

Tip 4: Warme kleuren in huis

herfstproof interieur

Voor een echt najaarsgevoel haal je een flinke dosis kleur in huis. Okergeel, aubergine, terracotta en oudroze zijn de trendkleur van dit najaar.

Deze tip is ideaal te met combineren met de eerder genoemde tips, want accessoires zijn nu volop te koop in de winkels in de kleuren okergeel, aubergine, terracotta en oudroze. En ook in een mooie bos najaarsbloemen komen al deze kleuren terug.

Zelfs nu nog zijn deze kleuren helemaal hip, ook de nieuwe collectie van HEMA bestaat uit een aantal van deze prachtige kleuren.

Hoe halen jullie het najaar in huis?

Liefs,

Ilse

4 tips voor een herfstproof interieur

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

2 gedachten over “4 tips voor een herfstproof interieur”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven