Ik heb nou toch iets tofs in huis! Als echte wijnliefhebber ben ik helemaal blij met mijn nieuwste aanwinst: de Wijnpaal. Customized in mat zwart zodat hij perfect bij de inrichting past. Wil je ook een Wijnpaal in huis? Ik vertel je er alles over, ook hoe je 15% korting krijgt en zelfs kans maakt op een gevulde Wijnpaal!

wijnpaal zwart

Genoeg plek voor je wijn

Ik ben gek op een wijntje op zijn tijd. En geloof mij, het is vaak tijd voor een wijntje : ) Wij hebben dan ook altijd standaard een aantal wijnflessen in huis. En natuurlijk wil ik deze wel zo mooi mogelijk opbergen. Met de wijnpaal heb ik nu echt een origineel wijnrek in huis. Van vloer tot plafond een wijnrek, hoe gaaf is dat? Er passen 20 flessen wijn in, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken dat er onvoldoende opbergplek voor je wijnflessen is. De volgende keer dat je favoriete wijn in de bonus is kan je dus gewoon weer flink inslaan!

wijnflessen in huis

Custom wijnpaal

Bij Wijnpaal kan je kiezen uit verschillende wijnpalen. Het leuke is dat je ook kan kiezen voor de custom wijnpaal, deze kan je helemaal samenstellen naar eigen smaak. Je raad het al, ik koos natuurlijk voor de customized variant! Een wijnpaal in mat zwart moest het worden. Super stoer en hij past perfect bij de zwarte keuken!

wijnpaal custom

Het installeren van de wijnpaal is super makkelijk. Bij de wijnpaal wordt een blokje hout meegeleverd dat je in het plafond boort. Hierop schuif je de wijnpaal en hij staat. Zo simpel is het dus! Voor wat extra stevigheid kan je de wijnpaal ook nog vastkitten, maar dit hebben wij (nog) niet gedaan. De Wijnpaal is namelijk al erg stevig van zichzelf. Het lijkt misschien gewoon een balk, maar het is veel meer dan dat. De Wijnpaal is niet voor niks stevig genoeg om 20 flessen wijn in te bevestigen.

Kortingscode

Ik beloofde jullie het al aan het begin, ik mag jullie korting geven op de Wijnpaal!

Plaats voor 1 december je bestelling bij Wijnpaal je krijgt met de code interiortwin15 15% korting! Je maakt dan ook nog eens kans op een compleet met wijn gevulde Wijnpaal (20 flessen wijn).

origineel wijnrek

wijnpaal 20 flessen wijn

Wat vinden jullie van de Wijnpaal? Is hij niet super stoer?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.