Een origineel wijnrek in huis met de Wijnpaal | InteriorTwin
wijnpaal origineel wijnrek

Een origineel wijnrek in huis met de Wijnpaal

Ik heb nou toch iets tofs in huis! Als echte wijnliefhebber ben ik helemaal blij met mijn nieuwste aanwinst: de Wijnpaal. Customized in mat zwart zodat hij perfect bij de inrichting past.

Wil je ook een Wijnpaal in huis? Ik vertel je er alles over.

wijnpaal zwart

Genoeg plek voor je wijn

Ik ben gek op een wijntje op zijn tijd. En geloof mij, het is vaak tijd voor een wijntje : ) Wij hebben dan ook altijd standaard een aantal wijnflessen in huis. En natuurlijk wil ik deze wel zo mooi mogelijk opbergen.

Met de wijnpaal heb ik nu echt een origineel wijnrek in huis. Van vloer tot plafond een wijnrek, hoe gaaf is dat? Er passen 20 flessen wijn in, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken dat er onvoldoende opbergplek voor je wijnflessen is.

De volgende keer dat je favoriete wijn in de bonus is kan je dus gewoon weer flink inslaan!

wijnflessen in huis

Custom wijnpaal

Bij Wijnpaal kan je kiezen uit verschillende wijnpalen. Het leuke is dat je ook kan kiezen voor de custom wijnpaal, deze kan je helemaal samenstellen naar eigen smaak. Je raad het al, ik koos natuurlijk voor de customized variant!

Een wijnpaal in mat zwart moest het worden. Super stoer en hij past perfect bij de zwarte keuken!

wijnpaal custom

Het installeren van de wijnpaal is super makkelijk. Bij de wijnpaal wordt een blokje hout meegeleverd dat je in het plafond boort. Hierop schuif je de wijnpaal en hij staat.

Zo simpel is het dus! Voor wat extra stevigheid kan je de wijnpaal ook nog vastkitten, maar dit hebben wij (nog) niet gedaan.

De Wijnpaal is namelijk al erg stevig van zichzelf. Het lijkt misschien gewoon een balk, maar het is veel meer dan dat. De Wijnpaal is niet voor niks stevig genoeg om 20 flessen wijn in te bevestigen.

Wat vinden jullie van de Wijnpaal? Is hij niet super stoer?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Een origineel wijnrek in huis met de Wijnpaal”

  1. Knap. Wat is de diameter van de gaten? Past er een champagnefles in? Op welke afstand staan de gaten van elkaar?

    1. Volgens mij past er wel een champagnefles in, dacht dat ooit gezien te hebben op de website van Wijnpaal! Zelf nooit geprobeerd 🙂 over de maten van de Wijnpaal kunnen ze je bij Wijnpaal ook vast wel verder helpen, want ik heb het ook nooit opgemeten… 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven