Ode aan de ontbijtbar | InteriorTwin
ontbijtbar in huis

Ode aan de ontbijtbar

De ontbijtbar is één van de plekken in huis waar we het meest zitten. Daarom vandaag een ode aan de ontbijtbar.

eten in keuken

Waarom wij kozen voor een ontbijtbar

We doen het vast allemaal. Bij de voorbereidingen van een nieuwe woning uren Pinterest afstruinen naar inspiratie. Bij mij kwam er bij de keukeninspiratie steeds één ding weer terug in de plaatjes en dat was een ontbijtbar.

Voor de opstelling van de nieuwe keuken hebben we gekeken naar deze verschillende keukenopstellingen. We hebben daarbij vooral gekeken bij welke indelingen er een ontbijtbar mogelijk was. Of we er ook veel gebruik van zouden maken? Daar had ik nog echt niet over nagedacht.

ontbijtbar

Gelukkig blijken we veel gebruik te maken van de ontbijtbar en zou ik echt niet meer zonder willen. Wat is er dan zo fijn aan die ontbijtbar? Ik noem een aantal voordelen voor jullie op.

Voordelen ontbijtbar

  • Een ontbijtbar is extra gezellig. Als de één aan het koken is kan de ander gezellig aan de ontbijtbar zitten. Na een lange dag werken is dit een ideaal moment om de dag samen door te nemen.
  • Heb je alleen even tijd voor een snelle hap? Dan is de ontbijtbar wel zo praktisch. Je hoeft niet eerst de eettafel op te ruimen (ligt er bij jullie ook altijd zo veel rommel op de eettafel?) en de tafel te dekken. Je kan direct aan tafel en de ontbijtbar is ook zo weer opgeruimd.
  • Niets gezelliger dan samen met vrienden of familie samen koken en eten. Maar hoe ongezellig is het als jij in de keuken staat en de rest van de groep in de zithoek zit? Met een ontbijtbar is dat probleem verleden tijd.
  • Als je, net als ons, met z’n tweeën bent is het niet altijd even leuk om aan een grote eettafel te zitten. Eten aan een bar is dan net wat knusser en fijner.
bar in keuken

Hebben jullie ook een ontbijtbar in de keuken?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven