Challenge: creëer een bloemenmuur met echte bloemen | InteriorTwin
farrow&ball nieuwe collectie (1)

Challenge: creëer een bloemenmuur met echte bloemen

Ik werd uitgedaagd door Farrow&Ball om met één van de behangen uit de nieuwe collectie een levende bloemenmuur te creëren. Een uitdaging buiten mijn comfortzone, want ik had nog nooit behangen en ben niet zo handig met bloemen.

Natuurlijk ga ik dan die uitdaging aan! Buiten mijn comfortzone kom ik op de leukste ideeën en word ik het meest geprikkeld.

En nu heb ik een super leuk nieuwtje. Jullie kunnen namelijk drie rollen behang van de nieuwe collectie van Farrow&Ball winnen! Durven jullie de uitdaging aan om ook een echte bloemenmuur te creëren?

Ik mag namelijk uit jullie bloemenmuren één winnaar kiezen. Zometeen meer daarover, maar eerst meer over de nieuwe collecte behang van Farrow&Ball.

De nieuwe collectie behang van Farrow&Ball

De nieuwe collectie behang van Farrow&Ball bestaat uit drie verschillende prints met bloemen, uitgevoerd in verschillende kleuren. Het behang is met verf beschilderd om zo een diepte effect te creëren.

De uitgangspunten bij het ontwerp van deze behangen zijn bloemen, organische patronen, groei en de expressieve trend van het maximalisme.

bloemenmuur farrow and ball (1)

Uit deze collectie koos ik een donkerblauw behang met zilverkleurige bloemen. Het behang heeft een klassieke uitstraling door het kleurgebruik. Het patroon en de kleuren paste het beste bij het idee wat ik gedachte had.

Omdat het behang veel aandacht trekt wilde ik namelijk met de bloemenmuur meer rust creëren. De kleurtinten van dit behang sluiten hier het best bij aan.

Een stilleven met bloemen

Toen ik werd uitgedaagd voor een bloemenmuur met echte bloemen ging ik natuurlijk meteen nadenken hoe ik dit wilde aanpakken. Gelukkig inspireert Pinterest altijd en kwam ik daar op allerlei ideeën. Omdat het behang vrij druk is en in het teken staat van maximalisme, wilde ik met de bloemenwand juist wat rust creëren.

Ik koos er dan ook voor om een stilleven van bloemen te maken. Door de lijsten te gebruiken van een aantal witte schilderijen in verschillende afmetingen ontstond er een mooi kader voor de bloemenmuur. Ook qua bloemen heb ik het rustig gehouden, een beetje eucalyptus aangevuld met kleine gele bloemen.

bloemenmuur detail (1)

Ik koos bewust voor veel groen en wat geel. Deze kleuren staan mooi bij het blauwe behang en vallen niet teveel op. Ze zorgen voor wat rust bij het drukke behang. De witte lijsten steken juist wel scherp af en zorgen voor het contrast. Met wat ijzerdraad heb ik de bloemen vast gemaakt aan de lijsten. Daarna heb ik gekeken in welke positie ik de lijsten aan de muur wilde bevestigen. Het resultaat is super tof, een levende bloemenmuur is het resultaat!

Challenge: creëer je een bloemenmuur met echte bloemen

Durven jullie de uitdaging aan om een bloemenmuur met echte bloemen te maken? Je maakt dan namelijk kans op drie rollen behang uit de nieuwste collectie van Farrow&Ball! Na 20 november kies ik uit alle inzendingen een winnaar. Vergeet niet om op Instagram of Facebook je bloemenmuur te laten zien met de #FaBFlowers. Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

En kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Neem dan een kijkje op Pinterest:

Bekijk ook voor meer inspiratie de bloementrend Rebels of bekijk hoe je zelf een afdruk van bloemen of planten maakt.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Challenge: creëer een bloemenmuur met echte bloemen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven