InteriorTwin bestaat 1 jaar: een persoonlijke terugblik en leuk nieuws!
Ilse van Elleswijk interieurblogger

InteriorTwin bestaat 1 jaar: een persoonlijke terugblik en leuk nieuws!

Morgen is het feest! InteriorTwin is dan namelijk precies een jaar ingeschreven bij de KvK. Voor mij is dit een hele dikke vette mijlpaal. Het leek mij leuk om daarom een keer een persoonlijke blog te schrijven: waarom ben ik InteriorTwin begonnen? Wat zijn mijn hoogtepunten van afgelopen jaar? En wat staat er de komende tijd op de planning?

De start van InteriorTwin

Interieur zit al heel lang in mijn bloed. Als klein meisje was ik al continue aan het schuiven met meubels. Een jaar of 6 geleden heb ik daarom een opleiding tot interieurdesigner gevolgd. Om daarna weer verder te gaan met mijn ‘ veilige’ baan en interieur op een zijspoor te zetten. Maar het bleef kriebelen. Zo’n 3,5 jaar geleden begon ik daarom mijn interieur te delen op Instagram. Ondertussen gaf ik familie en vrienden gevraagd en ongevraagd advies bij hun inrichting.

In de tussentijd gebeurden er ook wat minder leuke dingen. Ik ben de helft van mijn leven al chronisch ziek (CVS/ME, ook wel bekend als het chronisch vermoeidheidssyndroom). Met de ziekte was redelijk te leven tot 2 jaar geleden. Toen werd alles opeens veel heftiger. Ruim een jaar geleden werd duidelijk dat ik niet meer kon terugkeren in mijn functie. Het traject wat besproken werd, een andere functie en het WIA-traject (uitkering voor arbeidsongeschiktheid) opstarten, sprak mij niet aan. Ook wilde ik toch echt ‘iets’ met interieur gaan doen. Na heel veel slapeloze nachten en gesprekken was ik eruit. Ik besloot voor mijzelf te beginnen! In overleg met mijn werkgever mocht ik het eerste jaar nog parttime blijven werken en kon ik daarnaast mijn bedrijf opstarten. Nu is het tijd om mij helemaal op InteriorTwin te gaan richten, ik heb er zin in!

De hoogtepunten van InteriorTwin

Toen ik een jaar geleden begon met InteriorTwin wist ik natuurlijk nog niet hoe het zou lopen. Een eigen bedrijf opzetten was toch wel heel spannend. Ik had het idee om als interieuradviseur aan de slag te gaan en daarnaast een webshop te beginnen. Grappig hoe anders dingen lopen, want die webshop is er nooit gekomen. Bloggen, iets wat als hobby begon, is inmiddels ook echt mijn werk geworden. En daarnaast heb ik al veel leuke interieuradviezen mogen geven. Als ik nu terugkijk op wat ik allemaal binnen een jaar heb bereikt ben ik super trots. Daarom een paar van mijn hoogtepunten:

– Ieder interieuradvies is uniek. Het is dan ook super leuk om een passend interieur bij de persoonlijkheid van de bewoners te bedenken. Het meest trots ben ik nog steeds op het interieuradvies waarbij ik een appartement in Rotterdam mocht inrichten. Van woonkamer tot slaapkamer, van badkamer tot serre, voor de hele woning is een passend advies bedacht. De realisatie is nog druk in uitvoering, ik hoop jullie binnenkort het resultaat te kunnen laten zien!

Ilse van Elleswijk interieurstylist

– Als blogger heb ik al vele samenwerkingen mogen aangaan. Van grote bedrijven als Blokker, tot kleinere concepten als FourFabrics. Om er één speciaal uit te lichten is te lastig, maar het voelt bijzonder om hier mijn werk van te kunnen maken. Om elk product weer perfect in de ruimte te stylen en om aan jullie te laten zien hoe mooi en speciaal een product is: ik vind het heerlijk om te doen.

– Het werken met één van de grootste woonmagazines van Nederland: Stek Magazine, voelt nog steeds als een cadeau. Ik werk voor Stek als blogger en styliste en help ook met wat zaken op de achtergrond. Dat ik voor zo’n toonaangevend en trendsettend magazine mag werken is voor mij heel speciaal.

– En hoe gaaf is het dat ons huis, met vermelding van InteriorTwin, het afgelopen jaar in meerdere kranten en tijdschriften heeft gestaan? Van de Gelderlander, de Flair tot de Telegraaf en niet te vergeten meerdere buitenlandse publicaties!

1 jarig bestaan interiortwin

De toekomst van InteriorTwin

Zoals ik aan het begin al vertelde heb ik het afgelopen jaar nog parttime, naast InteriorTwin, gewerkt. De laatste maanden merkte ik steeds vaker dat ik het zo druk had met InteriorTwin dat het lastig te combineren was. Ik ben dan ook super blij dat ik mij over een paar weken fulltime op InteriorTwin kan richten!

Wat staat er allemaal op de planning?

– Natuurlijk wil ik jullie blijven inspireren met 3 x per week een nieuwe blog. Van DIY projecten, wooninspiratie, shoptips tot binnenkijkers. Nu ik meer tijd ga krijgen hoop ik nog leukere inspiratie voor jullie te kunnen binnenhalen!

– Gelukkig weten jullie mij steeds vaker te vinden voor interieuradvies. Ik ben hier dan ook steeds drukker mee. Hartstikke leuk natuurlijk! De komende tijd wil ik hier nog meer de focus op leggen.

– Ik ben ook druk om een cursus te ontwikkelen: ‘social media voor bedrijven en ondernemers’. Met meer dan 30.000 volgers op Instagram en trouwe klanten die mij vaak via Facebook benaderen, weet ik hoe onmisbaar social media is voor een bedrijf. Wekelijks krijg ik vragen van ondernemers hoe zij social media kunnen inzetten. En waar de traditionele cursussen zich vaak concentreren op marketingtechnieken, vergeten ze vaak één heel belangrijk onderdeel: fotografie. Terwijl fotografie juist zo belangrijk is in het bereiken van je klant en het creëren van uniek en eigen beeld. Daarom ben ik druk bezig met het opzetten van een cursus waarbij zowel de strategie, marketing als fotografie besproken wordt. In kleine groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat we gelijk live naar een strategie kunnen kijken die voor jou werkt. De eerste cursus zal eind januari / begin februari van start gaan. Interesse? Stuur mij dan alvast een mailtje zodat ik je meer informatie kan sturen.

Misschien vraag je je af hoe het nu, een jaar later, met mijn gezondheid gaat. Dat gaat gelukkig beter. Ik ben en blijf kwetsbaar, maar omdat ik zelf mijn werkdagen en opdrachten kan bepalen is hier goed mee te leven. Ik kan zelf bepalen op welke momenten ik wat meer werk, en op welke momenten wat minder, en dat is de ideale oplossing voor mij!

En nog meer leuks!

De komende maand staan er trouwens een heleboel leuke giveaways gepland om jullie te bedanken voor de steun van het afgelopen jaar! Vergeet niet om donderdag op de blog te kijken, want dan verklap ik de gave acties die eraan zitten te komen.

Voor nu wil ik iedereen die het afgelopen jaar zoveel vertrouwen in mij had enorm bedanken! Het wordt allemaal nog leuker en nog mooier, dus stay tuned!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

4 gedachten over “InteriorTwin bestaat 1 jaar: een persoonlijke terugblik en leuk nieuws!”

  1. Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Zo knap hoe je ondanks je ziekte je dromen najaagt en het ook nog heel succesvol doet. Hopelijk weer een jaar vol toffe samenwerkingen, nieuwe dingen (heel tof die cursus!) en vele tevreden klanten. Zet hem op! Xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven