InteriorTwin viert feest: de giveaways

InteriorTwin viert feest: de giveaways (=gesloten)

Ik verklapte het al in de vorige blogpost. Omdat InteriorTwin op 1 november één jaar staat ingeschreven bij de KvK staat heel de maand november in het teken van leuke giveaways! Op deze manier wil ik jullie bedanken voor de steun van het afgelopen jaar. Hou dus de komende maand Instagram en Facebook goed in de gaten, want daar gaan een heleboel leuke winacties voorbij komen. Wil je alvast weten wat je de komende maand kan winnen? Lees dan snel verder.

De Trobla – Wooden Amsterdam

Ik vertelde jullie al eerder over de Trobla van Wooden Amsterdam. Een super mooie geluidsversterker voor je mobiel, waarbij je geen stroom of batterijen nodig hebt. Makkelijk om dus overal mee naar toe te nemen en te verplaatsen naar de plek waar je mooie muziek wilt luisteren! Hou voor deze actie Instagram in de gaten, want daar mag ik er eentje weggeven!

trobla wooden Amsterdam

Roarts

De posters van Roarts hebben nog steeds een fijn plekje in huis. Het leuke is dat ik weer twee posters naar keuze mag weggeven, één op Instagram en één op Facebook! Als je op Instagram en Facebook meedoet maak je dus dubbel zoveel kans!

Roarts

Druiventuintje

Wat hebben jullie de vorige keer massaal meegedaan aan de giveaway in samenwerking met Druiventuintje! Omdat we dit allebei zo leuk vonden hebben we weer een super leuke actie klaarstaan. Op Instagram maak je namelijk kans op een extra grote wandhanger van lontwol!

druiventuintje muurhanger

by LEef

Hoe gaaf zijn deze unieke vilten plantenhangers van by LEef? Binnenkort meer op de blog over dit unieke concept, maar ik kan jullie alvast verklappen dat ik iemand op Facebook of Instagram mag blij maken met een plantenhanger van by LEef!

plantenhanger by LEef

Hella Duijs

Vanaf het begin af aan ben ik al fan van de vaasjes van Hella Duijs. Uniek Dutch Design, wie wil dat nou niet in huis? Op Instagram mag ik een shoptegoed van Hella weggeven!

vaasjes hella duijs

Misceaup

Na de stoere letterborden heeft Misceaup weer iets leuks aan het assortiment toegevoegd: neonlichten in de vorm van een ananas, cactus, robot of flamingo! Zelf kon ik de cactus niet weerstaan, welke neonlicht is jullie favoriet? Ik mag een neonlicht naar keuze weggeven, je kan meedoen op Facebook of Instagram.

cactus neonlicht misceaup

Studio Perspective

De plantenpotten van Studio Perspective zijn gemaakt van oud papier en een oude autoband en gemaakt door mensen met een verminderd arbeidsvermogen. Echt social design dus! Ik mag één set plantenpotten weggeven. Je kan meedoen aan deze actie op Facebook of Instagram.

studio perspective 2

Je maakt de komende maand kans om één van deze te gekke prijzen te winnen! Op Instagram en Facebook laat ik jullie weten wanneer je kan meedoen aan de giveaways. De eerste giveaway start vandaag al, dus vergeet niet een kijkje te nemen!

Liefs,

Ilse – InteriorTwinBewarenBewaren

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

4 gedachten over “InteriorTwin viert feest: de giveaways (=gesloten)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven