De leukste blogs van 2017 | InteriorTwin
groene stoere fauteuil

De leukste blogs van 2017

In 2017 zijn er heel wat blogs op InteriorTwin verschenen. Aan het eind van het jaar vind ik het leuk om terug te kijken. Welke blogs zijn het beste gelezen? Wat waren mijn favoriete blogs? Daarom vandaag een verzameling van de favorieten uit 2017!

1. 10 cadeaus voor minder dan een tientje van Blokker

Een paar weken terug plaatste ik blog over de 1o leukste cadeautjes voor minder dan een tientje van Blokker. Zo in de decembermaand zijn we allemaal op zoek naar leuke en originele cadeaus die niet te duur zijn en dat bleek ook wel, want deze blogpost is massaal gelezen. Mijn favoriete cadeau? Dat zijn de bordjes met bladeren, wat zijn ze leuk! Benieuwd naar de andere 9 cadeau’s? Kijk dan hier.

servies met bladeren Blokker

2. IKEA & HAY : de Ypperlig collectie

Met de Ypperlig collectie kwamen twee van mijn favorieten merken samen: IKEA en HAY. In deze blogpost vertelde ik meer over deze super mooie collectie. Zelf heb ik nog niks uit de collectie gekocht. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar wel omdat ik er nog geen mooi plekje in huis voor weet. Want als je dan zo’n collectersitem koopt dan moet het natuurlijk wel een mooi plekje krijgen toch? Wie weet haal ik alsnog iets uit de Ypperlig collectie in 2018 in huis!

Ypperlig collectie IKEA en HAY

3. Make-over van de slaapkamer

In 2017 kreeg de slaapkamer een make-over. De sloophouten lambrisering is de echte eyecatcher in deze kamer. In de tweede helft van 2017 kreeg ook de andere kant van de slaapkamer nog een make-over met tweedehands meubels. We zijn nu super blij met de slaapkamer, hier hoeft de komende tijd niet meer geklust te worden!

boxspring make-over slaapkamer interiortwin

4. Een lookalike stalen deur, maar dan budgetproof

Na een heleboel offertes op te hebben gevraagd was ik er toch echt over uit, een stalen deur dat ging hem niet worden. Maar ik wilde toch heel graag iets wat er op leek. Met een beetje creativiteit creëerde ik een lookalike stalen deur, maar dan een stuk goedkoper!

nieuwe deur - interiortwin

5. Binnenkijken: stoer & landelijk wonen

Dacht je dat stoer en landelijk niet samen gaan? Think again! In deze binnenkijker zien jullie hoe deze stijlen perfect gecombineerd worden tot een mooi en warm familiehuis.

stoere groene fauteuil

Voor 2018 heb ik al leuke ideeen voor nieuwe blogposts. Maar ik ben ook benieuwd wat jullie het liefste lezen. Zijn dat make-overs, DIY projecten, trends, binnenkijkers, shoptips of misschien wel iets anders? Ik hoor het graag van jullie! Laten jullie het mij weten in een reactie onder dit bericht of via Facebook of Instagram?

Liefs,

Ilse BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven