Ik heb weer een trend gespot, en wat voor één! Eentje waarvan ik zelf eigenlijk niet eens bewust was, tot ik ontdekte hoeveel ik er zelf van in huis heb. Plantenpotten op poten, opeens zie je ze overal. Een plantenpot op poten is luchtig en speels en maakt je plant nog zoveel leuker. Ik laat jullie de leukste plantenpotten op poten zien.

Een extra grote plantenpot

Eén van de bekendste plantenpot op poten, of eigenlijk plantenbak, is toch wel de plantenbak van Ferm Living. Omdat ik er graag één in het wit wilde, en hij net niet in die kleur te koop was, heb ik er zelf één op maat laten maken. Dat dat niet helemaal een succes was lees je hier.

plantenbak

Stoere plantenpotten op poten

Deze zwarte plantenpotten op poten van DM Depot zien er lekker stoer uit. Door de verschillende hoogtes en formaten krijg je een stoer en speels resultaat. Deze plantenpotten heb ik van DM Depot gekregen voor een eerdere samenwerking. Nadat ze een tijdje in de slaapkamer hebben gestaan verhuisden ze naar de hal, waardoor daar nu een urban jungle is gecreëerd.

inrichting smalle hal

Plantenpot op poten naar eigen keuze

Bij de Intratuin heb ik alweer een hele tijd geleden losse plantenstandaards gekocht. Het leuke daaraan is dat je zelf kan kiezen welke plantenpotten je erop zet. Zo pas je ze helemaal aan naar je eigen stijl. Ik heb het hier simpel gehouden, maar je kan natuurlijk ook voor felle kleurtjes kiezen voor een spannend effect.

plantenpot op poten

Nog meer plantenpotten op poten

Zelf heb ik al een aardige verzameling van plantenpotten op poten, maar mocht je nog meer inspiratie zoeken dan is er keuze genoeg. Een plantenpot op poten is voor bijna elk budget te koop. Al met al, of je nu een gave design plantenpot van Menu koopt of een budget plantenpot bij de HEMA, bijna elke winkel verkoopt wel een plantenpot op pootjes.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blogpost bevat enkele affiate links.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.