Trend: plantenpotten op poten - van budget tot design | InteriorTwin
plantenpotten op poten

Trend: plantenpotten op poten

Op zoek naar leuke inspiratie voor plantenpotten op poten? In dit artikel vind je de mooiste ideeen voor plantenpotten op poten


Ik heb weer een trend gespot, en wat voor één! Eentje waarvan ik zelf eigenlijk niet eens bewust was, tot ik ontdekte hoeveel ik er zelf van in huis heb. Plantenpotten op poten, opeens zie je ze overal.

Een plantenpot op poten is luchtig en speels en maakt je plant nog zoveel leuker. Ik laat jullie de leukste plantenpotten op poten zien.

Mooie plantenpotten op poten

inspiratie en ideeen plantenpotten en bloempotten op poten hout, webbing, zwart

Van l.r.b.o: Vakkenkast met bloembak – Xenos // Plantenstandaard Elho – fonQ // Urban Nature gouden plantenstandaard – fonQ // Plantenbak op pootjes zwart – Xenos // Plantenrek Vicenza goud – Kwantum // Bloempot op voet Viro – Kwantum // Plantenbak Momo ovaal – Kwantum // Bloempot op pootjes messing – Leen Bakker // Recycle plantenbak – Xenos // Bloempothouder – HEMA // Bloempot op pootjes Niek – Leen Bakker // Plantenbak Bologna – Kwantum // Handed by plantenmand (verschillende kleuren en maten) – fonQ

Een extra grote plantenpot

Eén van de bekendste plantenpot op poten, of eigenlijk plantenbak, is toch wel de plantenbak van Ferm Living. Omdat ik er graag één in het wit wilde, en hij net niet in die kleur te koop was op dat moment, heb ik er zelf één op maat laten maken.

Een aantal jaar geleden, toen ik deze kocht, waren er nog niet veel van deze plantenbakken te koop. Inmiddels zijn ze in elke kleur, maat en prijs te koop, zoals deze goedkope plantenbakken van € 19,99 van Xenos.

plantenbak

Stoere plantenpotten op poten

Deze zwarte plantenpotten op poten van DM Depot zien er lekker stoer uit. Door de verschillende hoogtes en formaten krijg je een stoer en speels resultaat. Deze plantenpotten heb ik van DM Depot gekregen voor een eerdere samenwerking.

Nadat ze een tijdje in de slaapkamer hebben gestaan verhuisden ze naar de hal, waardoor daar nu een urban jungle is gecreëerd.

Een soortgelijke plantenpot kan je ook gewoon bij Xenos, Leen Bakker of Kwantum kopen.

inrichting smalle hal

Plantenpot op poten naar eigen keuze

Bij de Intratuin heb ik alweer een hele tijd geleden losse plantenstandaards gekocht. Het leuke daaraan is dat je zelf kan kiezen welke plantenpotten of bloempotten je erop zet. Zo pas je ze helemaal aan naar je eigen stijl en met een plantenpot op voet ziet het er extra leuk uit.

Ik heb het hier simpel gehouden, maar je kan natuurlijk ook voor een gekleurd bloempot kiezen voor een spannend effect.

Bij de HEMA en fonQ kan je een soortgelijke plantenstandaard online bestellen.

plantenpot op poten

Nog meer plantenpotten op poten

Zelf heb ik al een aardige verzameling van plantenpotten op poten, maar mocht je nog meer inspiratie zoeken dan is er keuze genoeg. Een plantenpot op poten is voor bijna elk budget te koop. Al met al, of je nu een gave design plantenpot van Menu koopt of een budget plantenpot bij de HEMA, bijna elke winkel verkoopt wel een plantenpot op pootjes.

Liefs,

IlseBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven