4 redenen waarom een fauteuil onmisbaar is in huis | InteriorTwin
fauteuil onmisbaar in huis

4 redenen waarom een fauteuil onmisbaar is in huis

Sommige meubelstukken zijn onmisbaar in huis. Zo ook de fauteuil. Deze stoel heeft namelijk een aantal hele fijne voordelen. Iedereen zou daarom eigenlijk een fauteuil in huis moeten hebben. Fauteuils zijn te koop in allerlei soorten en maten dus er is er altijd wel eentje in jouw smaak beschikbaar. Nog niet overtuigd? Ik deel de belangrijkste pluspunten van deze stoel met jullie.

4 redenen waarom een fauteuil onmisbaar is in huis

– Een fauteuil is het ultieme meubelstuk om in te ontspannen. Het zitcomfort van deze stoel is doorgaans net wat groter dan van een bank. De fauteuil is de plek om lekker onderuit te zakken met een goed boek.

– Fauteuils zorgen voor extra luchtigheid in huis. De meeste modellen zijn namelijk uitgevoerd met pootjes. De pootjes maken de stoel minder massief en zorgen voor ruimtelijkheid in de woonkamer.

– Hou jij ervan om te veranderen in huis? Het verplaatsen van de fauteuil is dankzij zijn formaat geen enkel probleem. Door deze stoel op een andere plek in huis te zetten creëer je een hele nieuwe inrichting.

– Met de fauteuil heb jij extra zitplekken in huis, zonder dat de inrichting te hokkerig wordt. Een hoekbank of 2 banken haaks op elkaar zorgen er al snel voor dat de woonkamer erg vol komt te staan. De fauteuil zorgt juist voor die extra luchtigheid, maar biedt wel genoeg zitplekken in huis.

Verschillende soorten fauteuils

Fauteuils zijn in allerlei uitvoeringen te koop, dit zijn de bekendste fauteuils:

– Draaifauteuils: de naam zegt het al, deze stoel kan alle kanten op;

– Standaard fauteuils;

– Hockers: de perfecte toevoeging aan je fauteuil of bank om je voeten op te kunnen laten rusten. Ook ideaal als extra zitplek als je veel gasten in huis hebt;

– Loveseats: een extra brede stoel waar je lekker met z’n tweeën op kunt kruipen;

– Relaxfauteuils: voor extra zitcomfort;

– Sta-Op fauteuils: door de elektrische bediening kan de zithoogte en -stand worden aangepast zodat het zitten en opstaan vereenvoudigd wordt;

draaifauteuil nylo
Draaifauteuil Nylo – Woonboulevardpoortvliet.nl
Fauteuil Rodeo van Bepurehome – Woonboulevardpoortvliet.nl
fauteuil zuiver x bang
Fauteuil Zuiver X Bang – wwonboulevardpoortvliet.nl

Op zoek naar een leuke fauteuil? Bij Woonboulevardpoortvliet.nl shop je de leukste fauteuils. En heb je al een toffe fauteuil in huis maar loop je vast op de indeling van de ruimte? Bekijk dan hier de verschillende mogelijkheden voor een interieuradvies.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven