Zelf een meubelstuk maken was nog nooit zo makkelijk, en goedkoop, als met pallets. En het leuke is dat de mogelijkheden met pallets eindeloos zijn. In deze blog laat ik je een aantal leuke ideeën zien wat je zelf kan maken met pallets.

5 zelfmaakideeen met pallets

Loungebank van pallets

Voor dit idee hoef je nauwelijks wat te doen. Stapel wat pallets op elkaar, leg er een stapel kussens op en klaar is je loungebank van pallets. Leuk voor in een leeg hoekje in huis, de tienerkamer, maar ook bijvoorbeeld voor in de tuin. Ik schreef eerder een blogpost over de loungehoek in de tuin en leg uit hoe je zelf nieuwe lounge matraskussens maakt voor op de palletbank.

Salontafel van pallets

Zelf een tafel van pallets maken is super makkelijk. Schroef vier wieltjes onder een pallet en klaar is je salontafel. Je kan ook twee, of drie, pallets op elkaar stapelen als je een hogere tafel wilt. Kies zelf of je de tafel nog verft of naturel laat. Eventueel zou je er een blanke lak overheen kunnen verven om vlekken op de pallets te voorkomen.

Bed van pallets

Een bed van pallets is niet alleen een fijne budgetoplossing, maar het staat ook nog eens super leuk. Vergeet niet om de pallets aan elkaar te bevestigen voor extra stevigheid. Ook de achterwand van het bed zou je van pallets kunnen maken voor een stoer effect.

Tuinkast van pallets

Een zelfgemaakte tuinkast van pallets is echt super leuk. Ideaal om al je potten en tuingereedschap te bewaren. En wat leuke kruidenplantjes mogen hier natuurlijk ook niet ontbreken.

Keukeneiland van pallets

Het idee van een keukeneiland van pallets is super stoer en origineel. Dit is een fijne budgetoplossing voor als je wel een keukeneiland wilt, maar liever je geld aan iets anders uitgeeft. Als je een beetje handig bent maak je dit idee in een middagje helemaal zelf!

Welk zelfmaak idee is jouw favoriet?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.