Wooninspiratie op de Huishoudbeurs: deze plekken mag je niet missen
blokker trolleys

Wooninspiratie op de Huishoudbeurs: deze plekken mag je niet missen

Vandaag was ik op uitnodiging van de Blokker op de Huishoudbeurs. Voor mij een eerste keer, ik was er nog nooit geweest. Ik was dan ook heel benieuwd of alle vooroordelen over de Huishoudbeurs klopten en of er op het gebied van wonen wel wat leuks te zien zou zijn.

Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan vooral verder.

Blokker

De stand van Blokker was niet te missen. Een knaloranje huis in het midden van het plein, sexy huishoudmannen en de welbekende oranje trolley. In de stand van Blokker waren een aantal huishoudelijke artikelen te koop voor leuke prijsjes.

Blokker snapt gelukkig dat het oog ook wat wil, want steeds meer huishoudelijke artikelen zijn mooi vormgegeven en een lust voor het oog.

Karwei

Ook Karwei was aanwezig met een mooie stand op de Huishoudbeurs. Karwei heeft een schattig klein huisje ingericht met de mooiste meubels en accessoires uit hun collectie. Deze stand is echt een must see, dus sla hem vooral niet over.

huisje karwei
karwei huishoudbeurs stand
karwei huishoudbeurs

Decorette – gratis interieuradvies

Bij de stand van Decorette is het mogelijk om gratis interieuradvies te krijgen van een interieurstylist van de BNS CRISP. Deze stylisten zijn allemaal professioneel opgeleid en zitten voor je klaar om je te helpen met de inrichting van je huis. V

ergeet dus niet om een afspraak te maken bij één van mijn collega’s voor een gratis interieuradvies. En wil je liever een interieuradvies van mij? Dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier voor meer informatie.

Nog meer interieur

Rondom het Home Sweet Home plein van de Huishoudbeurs staan diverse kraampjes met leuke woonaccessoires. Leuk om even rond te kijken en inspiratie op te doen voor in huis. Meteen iets kopen kan natuurlijk ook.

amigra huishoudbeurs
dyreskinn
kranen huishoudbeurs
koffie huishoudbeurs

Mijn ervaring met de Huishoudbeurs

Zoals ik aan het begin al aangaf was ik benieuwd of de vooroordelen over de Huishoudbeurs kloppen. De beurs heeft mij in positief opzicht verrast door de mooi ingerichte stands. Met een vriendin heb ik er een gezellige dag van gemaakt. Maar toch was de Huishoudbeurs niet helemaal mijn ding. Ik had verwacht dat er op het Home Sweet Home plein nog iets meer interieurmerken vertegenwoordigd zouden zijn.  

Voor mij was er te weinig aandacht voor interieur, maar als je gek bent op koopjes, huishouden en fashion is er meer dan genoeg voor je te zien. De Huishoudbeurs is nog te bezoeken tot en met 25 februari 2018.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven