Gastblogger Jeannette stelt zich voor | InteriorTwin
blogger jeannette van luyck 2

Gastblogger Jeannette stelt zich voor

Met trots mag ik jullie mededelen dat ik vanaf nu één van de vaste gastbloggers zal zijn voor Ilse van Elleswijk van InteriorTwin! Ongeveer 1x per maand kunnen jullie van mij een gastblog verwachten.

This is me!

In mijn eerste blog, stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Jeannette van Luyck, ik ben 37 jaar, getrouwd met de liefde van mijn leven en samen hebben wij twee boefjes van kinderen. Naast mijn gezin, zijn interieur en fotografie mijn twee grote passies in het leven!

slaapkamer boho industrieel

Van kinds af aan bezig ben ik bezig met interieur, vast herkenbaar ; ) Steeds weer mijn kamer veranderen, inclusief DIY projecten al dan niet samen met mijn handige klus vader. Hierin is in de loop der jaren eigenlijk niet veel veranderd, want nog steeds verander ik dagelijks iets in mijn interieur en voor de wat lastigere DIY projecten schakel ik nog steeds de hulp van mijn vader in.

Wat wel veranderd is, is dat ik nu mijn interieur inspiratie niet meer voor mezelf houd maar het graag deel met anderen. Op Instagram deel ik vrijwel dagelijks foto’s van ons huis en DIY projecten. Fotografie, styling en de interactie met gelijk gestemden op Instagram, daar krijg ik zoveel energie van!

Mijn woonstijl en favoriete plek in huis

Zelf zou ik mijn woonstijl omschrijven als industrieel chique met een scandiboho en urban jungle touche. Het vaste kleurenpalet wat ik in huis gebruik is zwart, wit, groen van planten en veel warme hout accenten. Mijn creatieve hoofd is al druk genoeg, dus thuis houd ik het bewust rustig.

Met uitzondering van de kinderkamers, daar heb ik wel kleur gebruikt en laat ik mijn kindjes meedenken over hoe ze hun kamer ingericht willen hebben. Want ik vind het belangrijk om een warm thuis te creëren voor alle leden van mijn gezin.

Mijn favoriete hoekje in huis is de eethoek. De ronde tafel zit zo gezellig en de booglamp erboven is ook één van mijn favoriete items in huis. Het meest trots ben ik op de keuken, dat is een echte eye catcher in onze woonkamer en daar krijgen we altijd veel complimenten over.

blogger jeannette van luyck
witte keuken

Weekje huizen ruilen met…

Ilse vroeg aan mij als ik een weekje zou kunnen ruilen met iemand, in welk huis zou ik dan graag willen wonen? Doordat ik onwijze last van keuzestress had, heb ik er eigenwijs een huizentour van gemaakt en wel langs de volgende huizen:
@odyvet, @skovobon, @mirandamaakt, @frisseblik, @sinds1932, @jan10aa, @alexandravrennes.

Deze dames gebruiken mijn favoriete kleuren in huis maar met een geheel eigen, stoere en unieke stijl. En @hundred.ninety om te kijken of ik een huis vol kleur zou kunnen leven.

Wensenlijstje

Al is ons huis eigenlijk prima zoals deze nu is, zou ik geen interior freak zijn als ik geen wensenlijstje had! Mijn wensenlijstje is eigenlijk oneindig, er komen steeds weer nieuwe dingen bij als ik ergens door geïnspireerd raak. Binnenkort gaan mijn vader en ik mijn slaapkamer een make over geven en een inbouwkast maken op de slaapkamer van mijn dochtertje.

Verder staat er nog een kleine make over van de hal, wc en studeerkamer op mijn wensenlijstje. Kortom, er volgt nog genoeg om over te bloggen de komende tijd!

eetkamer boho industrieel

BewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven