Voorjaarsschoonmaak 2.0: duurzaam en in stijl | InteriorTwin
method afwismiddel pink pomelo

Voorjaarsschoonmaak 2.0: duurzaam en in stijl

Rond deze tijd van het jaar begint het bij mij te kriebelen om het voorjaar in huis te halen. Niet alleen het interieur krijgt een update, het is ook tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak.

En anno 2018 mag dat best een beetje duurzaam en in stijl. De schoonmaakmiddelen worden hier steeds vaker vervangen door duurzame en ecologische producten.

En ook het oog wil wat, want de schoonmaakproducten zien er steeds mooier uit. Daarom vandaag een aantal tips voor de voorjaarsschoonmaak 2.0 in stijl.

Maar eerst vertel ik jullie graag meer over de limited edition van method.

method goed metallic

Method is bekend van het ontwikkelen van schoonmaakproducten die een lust zijn voor het oog en voor de neus, maar die tegelijk aandacht besteden aan het milieu en de strijd aangaan met vuil in huis.

Voor method is duurzaamheid geen trend maar een vanzelfsprekendheid, met o.a. productingrediënten van natuurlijke oorsprong en verpakkingen van 100% gerecycleerd plastic.

method allesreiniger limited edition

Method heeft een limited edition op de markt gebracht van luxe schoonmaakmiddelen in rosé gouden en koperen tinten, aangevuld met strakke geometrische patronen en een metallic finish. 

De inhoud van deze limited edition doet niet onder voor de prachtige buitenkant. Laat je verleiden door de geurcombinatie van sappige pomelo, een vleugje frisse citroenschil, ondersteund door freesia en amber en afgewerkt met roze peperkorrels voor een vleugje pit.

method- mooi vormgegeven afwasmiddel

Dat is nog eens schoonmaken 2.0! De producten zijn exclusief te koop bij Albert Heijn. Prijzen: allesreiniger (€3,99) en afwasmiddel (€3,49).

Tips voor een voorjaarsschoonmaak 2.0

  1. Stel voor jezelf een beloning in het vooruitzicht. Na een uur schoonmaken trakteer ik mijzelf bijvoorbeeld altijd op een kop thee en iets lekkers. Wedden dat het schoonmaken zo een stuk leuker wordt?
  2. Zorg dat je met producten schoonmaakt waar je blij van wordt. Kies voor duurzaam en mooi. Naast de producten van method heb ik veel producten van Dille en Kamille in huis, zoals de houten afwasborstel en het druiprek. Het leuke cactuspoetsdoek komt uit een set poetsdoeken met ananas, flamingo’s en meer en is te koop bij Blokker.
  3. Zet je allesreiniger spray binnen handbereik. Als je eens per ongeluk wat omstoot heb je dit weer binnen een mum van tijd opgeruimd.
  4. Ruim op en maak een ander blij. Stel jezelf tot doel om minstens 5 mensen blij te maken met spullen uit huis die jij weggeeft. Zo maak je een ander blij, krijgen je spullen een tweede leven en heb jij een opgeruimd huis.
  5. Gebruik je schoonmaakproducten met mate. Van de meeste schoonmaakmiddelen heb je maar een klein beetje nodig. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Zo is 1 pompje van method afwasmiddel voldoende voor maar liefst 25 vuile borden!
  6. Wist je dat meer schuim in je afwasbak niet betekent dat het een krachtiger product is? Je hebt juist meer water nodig om al het schuim weg te spoelen!
  7. Denk verder dan alleen de oppervlaktes schoonmaken, zo kan je in het voorjaar ook een digitale voorjaarsschoonmaak houden.
method afwismiddel metallic look

Met deze tips ben jij ook klaar voor de voorjaarsschoonmaak 2.0! En nu je toch bezig bent kan je meteen door in de tuin om deze klaar te maken voor het voorjaar.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Voorjaarsschoonmaak 2.0: duurzaam en in stijl”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven