Gastblogger Laura stelt zich voor | InteriorTwin
zithoek Laura

Gastblogger Laura stelt zich voor

Mijn naam is Laura en samen met mijn vriend – verloofde, iek! – Sven en twee katten woon ik in een jaren ’30 huis in Breda. Vijf jaar geleden kochten we ons huis op een minimaal budget en hebben sindsdien al een heleboel geklust. Hoe dat meestal in zijn werk gaat?

Het begint met “Ik heb een idee..” een diepe zucht van Sven en een ritje naar de bouwmarkt. Met minimale middelen geven we ons huis kamer voor kamer een make-over. Perfect-helemaal-kant-en-klaar-af is het bij ons nooit. Maar wel kleurrijk, gezellig en een tikje industrieel.

Gastblogger Laura

Mijn woonstijl

Qua stijl en interieur ben ik vooral nieuwsgierig en hou ik van vernieuwing. De wanden in de woonkamer begonnen ooit met zacht grijs, een eetkamer set met gecapitonneerde landelijke stoelen en een tafel met krullerige poten. Mijn interieurstijl ontwikkelt zich meer richting robuust en stoer, met wat meer lef als het op kleur aankomt.

Nu merk ik dat accessoires me steeds meer tegen gaan staan en ik richting een meer minimalist interieur neig. En dat is toch ook het mooie van interieur! Het groeit met je mee en blijft heel dicht bij jezelf. De omgeving waar je de meest waardevolle tijd doorbrengt. Voor mij zal een interieurstijl dus nooit statisch zijn, maar juist persoonlijk en in ontwikkeling.

Meubels met een bijzondere betekenis en mijn favoriete plek in huis

Mijn vader was binnenhuisarchitect – ik hebt het niet van een vreemde – en erg handig. Ook hij had een liefde voor hout en eigen gemaakte meubelstukken. Het kastje wat ik van hem heb staat dus erg dicht bij mijn hart. Naast dat kastje staat het tv-meubel wat Sven op maat heeft gemaakt. Mijn ideeën en Sven zijn handigheid zie je overal terug in huis.

Aan de eettafel zit ik graag op zondag ochtend met een kopje koffie en een interieurboek. Het is een lichte plek in huis en daardoor een van mijn favoriete plekken. Zeker in de zomer als de tuindeuren open kunnen!

Mijn wensenlijstje?

Het allerliefste zou ik een te koop bord in de voortuin neerzetten. Onze droom is om een woning volledig te renoveren, maar met de huizenmark op dit moment moet dat nog heel even wachten..

Er liggen zeker nog een aantal DIY projecten, zoals het schilderen van een kast in de slaapkamer en het pimpen van de badkamer. Hier gaan we de komende tijd mee aan de slag. Dus hopelijk kan ik jullie hiermee wat inspiratie geven!

Ik zou wel een week in het huis willen wonen van..

Groene wanden, een gouden palmboom lamp en een rood fluwelen bank met op de achtergrond een klassieke erker. En vergeet de antieke kleden niet! Deze combinaties hou ik van. Ze zijn persoonlijk, creatief en verassend.

Het huis van @mad_about_the_house is niet voor niets een top 10 interieur account volgens Vogue. Dus daarmee zou ik graag ruilen! Een hele andere stijl is die van @anitayokota. Licht, vintage en mid century met veel planten. Een huis waar ik me direct thuis zou voelen.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Gastblogger Laura stelt zich voor”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven