Lukt het jou om deze plant 150 dagen te laten bloeien?
magical hortensia

Lukt het jou om deze plant 150 dagen te laten bloeien?

Kennen jullie de Magical hortensia al? Een prachtige plant vol kleurrijke bloemen die, mits je hem goed verzorgt, 150 dagen blijft bloeien. En dat is nog niet alles, deze magische kamerplant heeft namelijk nog een bijzondere eigenschap.

In deze blog vertel ik je daar meer over, geef ik verzorgingstips en vertel ik je hoe je kans maakt om een Magical hortensia te winnen!

Bijzondere eigenschap van de Magical hortensia

Al eerder vertelde ik jullie over de hydraterende werking van de hortensia. De Magical hortensia heeft nog een bijzondere eigenschap: hij verandert van kleur!

Misschien valt het jullie op dat ik uit mijn comfortzone qua kleur ben gegaan met deze hortensia. Hij is namelijk roze, een kleur die ik normaal niet snel zou kiezen. Het grappige is dat hij van lichtroze, naar donkerroze veranderd.

Twee kleuren die ik nauwelijks in huis heb, maar op deze manier kan ik makkelijk testen hoe deze kleuren in huis staan!

Tenslotte veranderd de hortensia naar donkerrood of donkergroen, afhankelijk van op welke plek de hortensia staat en welke temperatuur het is. Het is dus nog een verrassing welke kleur de hortensia krijgt, hoe leuk is dat?

Deze hortensia, de Magical Revolution, is ook verkrijgbaar in een blauw/groene variant.

magical revolution

Een kamerplant die 150 dagen bloeit

Zoals ik al vertelde kan deze kamerplant, mits goed verzorgd, wel 150 dagen bloeien!

Op Instagram vertel ik soms over mijn haat-liefdeverhouding met planten. Ik ben er gek op en heb inmiddels een hele verzameling. Maar waar een ingewikkelde plant als de bananenboom het goed doet, sneuvelen soms de makkelijkste planten zoals een cactus bij mij.

Je snapt dat ik het super spannend vind om de uitdaging aan te gaan en de hortensia 150 dagen bloeiend te houden. Maar er is mij verzekerd dat echt iedereen, met de juiste verzorgingstips, deze Magical hortensia 150 dagen kan laten bloeien. Dus als ik het kan, dan kan jij het ook!

De Magical hortensia is in de winkel te koop van maart tot september en wordt verkocht in de potmaten 10,5 cm, 12 cm en 14 cm.

hortensia ilse website

Verzorgingstips

Met deze tips blijft jouw hortensia mooi:

– Zorg ervoor dat de hortensia voldoende water krijgt. De plant heeft veel water nodig, de grond mag licht vochtig aanvoelen. Houd de bloemen zelf droog.

– Plaats de plant op een tochtvrije plaats.

– Voorkom direct zonlicht.

– Om het helemaal makkelijk te maken zijn er speciale plantenpotten te koop met een waterreservoir, zoals deze van Lechuza. Dankzij het waterreservoir kiest de hortensia zelf hoeveel water hij nodig heeft. Zo wordt het helemaal makkelijk om de Magical hortensia 150 dagen te laten bloeien!

waterresorvoir
kamerplant verschillende kleuren
hortensia close up

Win een Magical hortensia (gesloten)

Durf jij de challenge met mij aan te gaan om de Magical hortensia 150 dagen te laten bloeien? Ik mag drie mensen blij maken met een Magical hortensia en een plantenpot met waterreservoir van Lechuza! Het enige wat je hoeft te doen is een bericht achter te laten op Instagram en ik kies drie winnaars uit.

Wil je meer weten over de Magical hortensia? Kijk dan op de website, Facebook of Instagram.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

5 gedachten over “Lukt het jou om deze plant 150 dagen te laten bloeien?”

  1. Mooie plant.Ik waag een kansje (Insta) op deze plant als ik als Belgische mag mee doen 😉 Ben benieuwd welke kleuren ze nog allemaal gaat vertonen.

  2. Leuk hoor! De vorige keer las ik je artikel over de hydraterende werking en sindsdien ben ik wel van plan om een keer 1 of meerdere hortensia’ s te kopen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven