Budget accessoires voor in de tuin: mijn tips | InteriorTwin
budget accessoires tuin

Budget accessoires voor in de tuin

Soms vind ik het leuk om een rondje budgetwinkels af te gaan. Op zoek naar de leukste koopjes voor in huis of de tuin. Pas was het weer zover en sprong ik op de fiets richting de stad.

Omdat ik deze keer zo veel leuke betaalbare accessoires voor in de tuin heb gevonden leek het mij leuk om deze met jullie te delen. Vandaag een verslag van deze koopjes.

Slingers & lampionnen voor in de tuin

Ik vind het heerlijk om het in de tuin gezellig te maken met slingers en lampionnen. Maar eerlijk gezegd vind ik ze vaak wat saai. Of ze zijn helemaal in het wit, of heel kleurrijk. Onze tuin is wat stoerder en industrieel dus dat is geen goede match.

Van de lampionnen en slinger met solarlampjes bij de Zeeman werd ik wel heel blij! Mooi in zwart/wit met een leuke opdruk. Vooral de lichtslinger met palmbomen vind ik erg leuk.

De lampionnen kosten 0,99 euro per stuk en de slinger met solarlampjes 4,99 euro. Ik maakte onze overkapping er nog iets gezelliger mee. Ook shopte ik bij de Zeeman een mooie mand in boho stijl. Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet, maar voor 4,99 kon ik hem gewoon niet laten liggen!

Mooi servies van bamboe bij de Blokker

Ook bij de Blokker scoorde ik leuke koopjes voor in de tuin. Een mooi zwart/wit servies van bamboe met leuke prints, hoe gaaf is dat? Ik koos voor 2 kleine bordjes voor 1,99 euro per stuk en 2 grotere borden voor 2,49 euro per stuk. Ook waren er in deze collectie nog een aantal mooie schaaltjes en glazen te koop. Het BBQ receptenboekje scoorde ik in de sale voor maar 1,50 euro, wat een geluk!

Blokker heeft trouwens ook nog heel gaaf servies en heel veel accessoires in de urban jungle stijl. Omdat het niet bij de stijl van onze tuin past heb ik het laten liggen, maar ik kon de verleiding bijna niet weerstaan ; – )

bamboe servies zwart wit

Bamboe bestek bij Xenos

Voor het bamboe servies van Blokker wilde ik graag ook nog mooi bestek om het te combineren. Gelukkig zag ik dit mooie zwarte bamboe bestek bij de Xenos liggen, het past er perfect bij! Het bestek is te koop vanaf 0,79 euro per stuk. De zwarte bamboe bekers kocht ik er bij voor 1,49 euro per stuk. Ook de Xenos heeft veel mooi servies en accessoires in de botanische stijl, de verleiding was weer groot om ook hier iets van mee te nemen.

industriele tuin

Ik scoorde trouwens ook nog dit leuke kussen bij de Xenos voor 14,99 euro. Is hij niet leuk? Past perfect bij de kussens die ik al in huis heb!

zwart wit kussens tuin

Hebben jullie deze leuke koopjes al in de winkel gespot?

Liefs,

Ilse – InteriorTwinBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer