De best bekeken blogs van de eerste helft 2018 + hoe mijn bezoekersaantal verdubbelde - InteriorTwin
beste blogs interieur

De best bekeken blogs van de eerste helft 2018 + hoe mijn bezoekersaantal verdubbelde

De eerste helft van 2018 zit er alweer op! Het moment om de best bekeken blogs van de eerste helft van 2018 + een aantal leuke feitjes met jullie te delen. Lezen jullie mee?

De best bekeken blogs

1. Tuininspiratie: 6 x de mooiste tuinen

Deze blog is al wat ouder, maar wordt nog steeds ontzettend goed gelezen. En dat snap ik wel, want wie wil er nou niet lekker aan de slag in de tuin? En om inspiratie op te doen is niks leuker dan even gluren bij de buren toch? Benieuwd naar de blog tuininspiratie: 6 x de mooiste tuinen? Welke tuin is jullie favoriet?

2. Welke kleur wit kies ik?

Nog zo’n topper: ‘welke kleur wit kies ik?’ is meer dan 2.000 keer bekeken! En dat snap ik wel, want er is niks zo lastig als de perfecte kleur wit te kiezen. In deze blog geef ik trouwens de ultieme tip hoe je een goede kleur voor in huis uitkiest, hebben jullie hem al bekeken?

3. 6 tips voor het verven van de lambrisering

Dat de lambrisering nog steeds hip & happening is blijkt wel uit hoe vaak deze blog gelezen wordt. En laten we eerlijk zijn, zonder de juiste voorbereiding is het ook gewoon lastig een rechte lijn te verven. Maar met de tips in deze blog moet het toch goed komen!

4. 10 interieurcliches waar we bijna allemaal aan meedoen

Deze blog was een regelrechte hit op Facebook. Want we hebben allemaal wel dat ene item in huis wat niet origineel, maar wel heel leuk is. Heb je de blog gemist? Bekijk dan nog snel of jij ook één van de interieurcliches in huis hebt.

5. Stappenplan voor het maken van een industriële schuifdeur

Op deze blog ben ik het trotst. Het kostte mij bloed, zweet en tranen maar o wat was ik blij toen de industriële schuifdeur eindelijk af was! Inmiddels heeft de studeerkamer een make-over gehad en is het een kantoor aan huis geworden vol met leuke DIY projecten.

urban jungle studeerkamer

Van 2.800 naar ruim 7.000 bezoekers per maand

Het afgelopen halfjaar heb ik flink geïnvesteerd om meer bezoekers naar InteriorTwin.com te trekken. Hoe meer mensen ik kan inspireren hoe leuker het is natuurlijk! Daarnaast kost het schrijven van blogs en onderhouden van de website veel tijd en is het veel meer dan een hobby geworden. En laten we eerlijk zijn, hoe meer bezoekers er naar mijn website komen, des te meer betaalde samenwerkingen ik kan aangaan. En hoe meer samenwerkingen, hoe meer middelen ik heb om originele blogs te schrijven voor jullie. Zo versterken Jeannette en Laura inmiddels het team met inspirerende blogs.

Waar komen jullie dan allemaal vandaan? In januari kwamen jullie nog vooral via Instagram en Facebook op InteriorTwin terecht. Maar door het veranderende algoritme wordt het steeds moeilijker jullie daar te bereiken. Ik heb de focus dan ook steeds meer op Pinterest en Google gelegd en niet zonder resultaat: het aantal bezoekers is ruimschoots verdubbeld in een half jaar tijd. De komende tijd wil ik hier dan ook verder op focussen.

Ben je ook blogger en denk je: ik wil ook meer bezoekers vanuit Pinterest? Ik gebruik hiervoor Tailwind, een echte aanrader!

Hoe ik drie keer per week een onderwerp voor een blog verzin

Het afgelopen half jaar heb ik drie keer per week geblogd en dus ook drie keer per week een nieuw onderwerp moeten bedenken. Dat was niet altijd even makkelijk, want ik wil niet schrijven om het schrijven maar jullie ook echt iets interessants bieden. En daar begint het al mee: voor wie schrijf ik? Het grappige is dat de bezoekers vanuit Instagram weer in heel andere onderwerpen zijn geïnteresseerd dan de bezoekers vanuit bijvoorbeeld Google. Ik heb dus vier verschillende groepen bezoekers voor wie ik kan schrijven en wie ik kan inspireren, dat maakt het alweer een stukje makkelijker om een onderwerp te bedenken.

Vaak heb ik vanuit mijn werkervaring als interieurstylist wel een idee, of is er een bedrijf die graag wil samenwerken en met een onderwerp komt. Heb ik echt geen idee, dan ga ik gewoon op zoek naar inspiratie. Via Google, Pinterest, andere blogs of Facebook kom ik op ideeën genoeg. Ik hou een lijstje bij op mijn mobiel met ideeën die ik nog een keer kan gebruiken. Dit lijstje heeft op het moment meer dan 100 onderwerpen, inspiratie genoeg dus!

Vonden jullie het leuk om deze blog te lezen? Zouden jullie vaker dit soort blogs willen zien?

En ben je ondernemer: heb je bijvoorbeeld een webshop, winkel of bijzonder product en denk je: ik wil ook meer bekendheid! Stuur mij dan gerust een mailtje om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blog bevat affiliate links.BewarenBewarenBewarenBewaren

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven