Make-over: binnenkijken bij Elles - InteriorTwin
ixxi marble melt hannah lemholt

Make-over: binnenkijken bij Elles

Een tijdje geleden was ik bij Elles om een interieuradvies aan huis te geven. Vandaag kan ik jullie de make-over laten zien en ik kan jullie alvast verklappen: het ziet er totaal anders uit! Kijken jullie mee?

Een huis vol drukte

Ik wil jullie eerst de oude situatie laten zien. Toen Elles hier kwam wonen heeft ze vooral meubels uit haar vorige woning meegenomen. Zoals jullie op de foto’s kunnen zien zijn er verschillende tinten hout, gecombineerd met een donkere houten vloer, wat het erg druk maakt in huis. Ook staat in elke hoek speelgoed en knutselwerkjes van de kinderen. Je kunt je voorstellen, na een lange dag werken is het lastig tot rust te komen hier.

oude situatie elles

De oplossing: witte meubels!

Elles had aangegeven dat de kasten en tafels vervangen mochten worden. Ook wilde ze graag een andere kleur op de muur.

Om meer rust te creëren kozen we samen voor witte meubels. Een grote buffetkast (Woood Isabel) om zoveel mogelijk speelgoed en andere spullen in op te bergen werd het middelpunt. De Fabrikor vitrinekast van Ikea werd de plek waar de knutselwerkjes van de kinderen en andere dierbare accessoires een plekje kregen.

witte meubels- eettafel, lamp en kast
fabrikor vitrinekast wit

Voor wat extra warmte kozen wij voor het vloerkleed Varamin van Karwei. Niet alleen sfeervol, maar ook heerlijk voor de kinderen om op te liggen. De Woood Rhonda werd uitgekozen als salontafel. Door de ronde vorm draagt ook deze weer bij aan de sfeer. Boven de bank kwam een IxxI, de Marble Melt van Hannah Lemholt. Ook hierin is weer het wit van de meubels doorgevoerd.

varamin vloerkleed karwei
woood isabel wit dressoirkast

Bij binnenkomst bij Elles viel het mij meteen op dat de eettafel klein was en wegviel in de ruimte. Elles gaf aan nu nog niet de eettafel te willen vervangen, maar dat misschien over een paar jaar te willen doen. Wel vond ze het fijn om alvast samen naar mogelijke eettafels te kijken.

We kwamen uit op de eettafel Lorens van Wehkamp, ook in het wit maar wel lekker robuust. Nu de kinderen wat ouder worden en vaker vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis nemen is een grote eettafel wel zo fijn.

witte lange robuuste eettafel

Snelle beslisser

Elles stuurde de volgende avond een berichtje dat ze alle meubels die ik adviseerde, inclusief de eettafel, had besteld. Ze was zo enthousiast over het advies en de meubels pasten binnen haar budget, waardoor ze toch ook de eettafel direct kon bestellen. Je snapt, hier werd ik vrolijk van! Mensen denken vaak dat interieuradvies duur is, maar je kan er juist geld mee besparen. Juist omdat ik rekening hou met je budget en zorg dat alles direct zorgvuldig op elkaar wordt afgestemd ben je met een interieuradvies meestal goedkoper uit dan als je zelf aan de slag gaat.

Op de muren zitten de kleuren Nieuw en Melkweg van Histor. Op mijn advies heeft Elles Histor Clean gebruikt. Als de kinderen vlekken op de muur maken is dit weer heel makkelijk schoon te poetsen.

witte scandinavische inrichting met histor Melkweg (roze)
antracietkleurige bank en gordijnen, vloerkleed varamin, ikea vitrinekast fabrikor wit en histor nieuw
eethoek 6 personen wit
histor melkweg met antracietkleurige bank
wehkamp eettafel lorens whkmp's own wit
histor melkweg met ixxi marble melt
woood isabel wit en vloerkleed varamin

Wil jij ook meer rust in huis? Dan is een interieuradvies misschien ook wel wat voor jou. Bel mij op 06-10056969 of stuur mij een mailtje voor meer informatie.

Liefs, Ilse

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven