5 stylingideeën voor de Ferm Living Plant Box - InteriorTwin
plant box ferm living small

5 stylingideeën voor de Ferm Living Plant Box

Misschien hebben jullie hem al wel eens voorbij zien komen: de Ferm Living Plant Box plantenbak, of een budgetversie hiervan, zoals die van Karwei of Intratuin. Ik haalde de nieuwste variant in huis: de Ferm Living Plant Box small. In deze blog laat ik jullie stylingideeen zien voor de plantenbak. De Plant Box van Ferm Living is namelijk super veelzijdig en voor veel meer te gebruiken dan alleen als plantenbak.

Ferm Living Plant Box small

De Ferm Living Plant Box small is ontworpen door Trine Anderson. Hij is verkrijgbaar in de kleuren oker, zwart, lichtgrijs, donkergrijs, dusty blue, roze, donkergroen en roodbruin. En dacht jij dat design plantenbakken altijd duur zijn? Deze mooierd is te koop voor slechts € 69!

Stylingideeën voor de Ferm Living Plant Box plantenbak

Of je nu voor de Plant Box small of de gewone plantenbak gaat: genoeg ideeën om er iets anders leuks mee te doen dan te gebruiken als plantenbak. Natuurlijk is hij ook leuk gevuld met planten, maar soms wil je gewoon net iets anders. Dit zijn mijn favoriete ideeën:

– De Plant Box als organizer in de keuken. Gebruik hem om je favoriete kruidenplantjes, kookboeken, peper en zoutstel en olie en azijn in te plaatsen. Super makkelijk als je aan het koken bent want je hebt alles bij de hand. Niet alleen handig, maar ook mooi want het geeft de keuken net dat beetje extra. De kleine plantenbak plaats je heel makkelijk op het aanrecht en de grote plantenbak staat leuk aan de zijkant van je keuken.

plant box ferm living small zwart

– Alle drankjes bij elkaar in de Plant Box. Ben jij een echte drankliefhebber? En heb jij een hoop mooie flessen en karaffen? Zet ze dan leuk bij elkaar in de Plant Box. Een mooie plant ernaast en je hebt een hele originele dranktafel.

– De Plant Box als boekenplank. Verzamel je favoriete (of mooiste!) boeken en tijdschriften en geef ze een plekje in de plantenbak. Past precies en het ziet er leuk en gezellig uit.

– Een origineel nachtkastje met de Plant Box. Je favoriete boek, mobiel, bril en meer plaats je heel makkelijk in de plantenbak. Plaats één of twee plantjes, bijvoorbeeld de anti-snurk plant, erbij en je hebt een gezellig hoekje gecreëerd.

– De Plant Box small als dienblad. Door de hoge rand is hij ideaal in gebruik om glazen, karaffen, lekkers en meer mee te nemen. Ik heb mijn kantoor op de bovenste verdieping en moet vaak meerdere keren op en neer lopen. Met de Ferm Living Plant Box kan ik alles in 1 keer meenemen.

Heb jij ook een (lookalike) Ferm Living Plant Box in huis? En hoe heb jij deze ingericht?

Liefs, Ilse

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan ook:

samenwerking bedrijven
5 stylingideeen voor de ferm living Plant box

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven