Originele muurdecoratie: ideeën en inspiratie | InteriorTwin
originele wanddecoratie ideeen studeerkamer

Originele muurdecoratie: ideeën en inspiratie

Op zoek naar leuke en originele muurdecoratie? In deze blog laat ik je volop ideeën en inspiratie zien voor wanddecoratie voor elke muur: van woonkamer, tot slaapkamer en studeerkamer. Ook laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst qua muurdecoratie zien: de Ferm Living Hanging Tealight!

Originele muurdecoratie in huis

Natuurlijk kan je gaan voor een posterwand en houten plank in je interieur: dit is tijdloos en staat overal mooi. Alleen soms wil je gewoon wat anders en ben je op zoek naar een origineel en leuk idee voor wanddecoratie in huis. Bij mij in huis hangt het vol met originele decoratie voor aan de muur. Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn favorieten zien.

De Ferm Living Hanging Tealight

Mijn nieuwste aanwinst in huis is de Ferm Living Hanging Tealight. Deze design kandelaar is ontworpen door Trine Anderson en verkrijgbaar in twee verschillende vormen en in het zwart of goud. Hij hangt nu in de studeerkamer, maar ook in de woonkamer zou hij mooi tot zijn recht komen. Stoer met een minimalistisch design dankzij zijn strakke en ronde vormen, ik vind hem prachtig.

muurdecoratie ideeen studeerkamer
muurdecoratie ferm living tea light hanger

Letters als muurdecoratie

Ik ben gek op letters als muurdecoratie. Of je nou kiest voor een grote industriële (oud) gevelletter of een kleine letter die je voor een origineel effect aan een leren greepje ophangt: je hebt altijd iets leuks aan de muur!

originele muurdecoratie ideeen en inspiratie
muurdecoratie ideeen slaapkamer

Wandbordjes i.p.v. posters

Nog een leuk idee: i.p.v. posters kan je ook kiezen voor wandbordjes. Geen zin om te boren om deze op te hangen? Geen probleem, op deze manier kan je ze ophangen zonder te hoeven boren.

wandbordjes zonder schroeven ophangen

Zachte materialen aan de muur

Wil je echt iets origineels? Kies dan voor zachte materialen als decoratie aan de muur. Je kan hierin volop variëren. In de woonkamer koos ik voor een jujuhat als muurdecoratie. Met zijn veren een echte eyecatcher voor aan de muur. In de slaapkamer hangt een wandhanger van lontwol. En in de loungehoek heb ik een mooie poster op canvas. Dat is weer eens wat anders dan die standaard poster in een houten lijst! Eerder maakte ik ook een canvas poster zelf, heel makkelijk om te doen en zo weet je zeker dat je iets origineels als muurdecoratie in huis hebt!

originele wanddecoratie muur

Welk idee vinden jullie het leukst?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook dit:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Originele muurdecoratie: ideeën en inspiratie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven