6 interieur musthaves voor het najaar | InteriorTwin
najaars decoratie lionshome

6 interieur musthaves voor het najaar

Het is ook jullie vast niet ontgaan dat de zomerse dagen langzaam overgaan in iets somberdere dagen met regen. En ook al zit er af en toe nog een heerlijk zonnige dag tussen, het is toch echt tijd om het huis langzaam in te gaan richten voor het najaar. Benieuwd hoe? De volgende musthaves mogen zeker niet ontbreken in huis!

1. Plaids

Stiekem kruip ik zelfs bij 30+ graden nog onder een plaid, dus ik kan het hele jaar niet zonder. Maar nu de R in de maand zit hoort er toch wel standaard een plaid op of bij de bank te liggen om ‘s avonds lekker onder te kruipen. Plaids heb je in allerlei kleuren, maten en materialen. Een plaid kan dus ook prima als decoratie in je woonkamer blijven liggen.

plaid op bank

2. Kandelaars en waxinelichthouders

Ik kan altijd enorm genieten van de eerste najaarsavond dat de kaarsjes weer aan mogen. Ons huis staat vol met verschillende kandelaars en waxinelichthouders. Wat mij betreft zijn deze woonaccessoires echt onmisbaar in huis. Het staat niet alleen sfeervol, maar op een herfstachtige dag geeft het ook nog eens extra warmte af.

kandelaars herfst

3. Vloerkleed

Een vloerkleed is een echte eyecatcher in de woonkamer. En een vloerkleed staat niet alleen gezellig, het is ook nog eens lekker knus in de herfst. Binnenkort vervangen wij ons katoenen vloerkleed weer voor een hoogpolig vloerkleed. Dat staat warm en sfeervol en is ook nog eens lekker aan de voeten.

4. Bloemen

Zelf ben ik niet echt een bloemenmeisje, maar in het najaar wil ik nog wel eens een bosje bloemen in huis halen. De prachtige diepe tinten van een najaarsboeket geven zoveel sfeer in huis. En omdat het niet zo warm meer is kan je ook nog eens lekker lang genieten van je boeket, mits je de bloemen goed verzorgd.

5. Haard

Oke, een haard is echt niet voor iedereen weggelegd. Het moet technisch kunnen en er hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. Op ons verlanglijstje staat nog altijd een echte gashaard. Maar tot die tijd doen wij het met een bio-ethanol haard. Veel goedkoper en daardoor toegankelijker. Maar ook een tafelhaard of elektrische kachel is een goed en betaalbaar alternatief.

6. Schapenvacht

Schapenvachten zijn ideaal als decoratie in het najaar. Leg ze mooi in een stoel, op de bank of zelfs op de grond als vloerkleed. Ze zijn in allerlei kleuren te koop, van naturel tot roze (ja echt!). En of je nu kiest voor een echt schapenvacht, bio schapenvacht of kunst schapenvacht: er is keuze genoeg.

schapenvachtje op stoel

Ben je nog op zoek naar woondecoratie voor het najaar? Op LIONSHOME is volop keuze en voor ieder wat wils!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

samenwerking bedrijven

Op zoek naar nog meer wooninspiratie? Bekijk dan ook:

musthaves interieur najaar

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven