Ben je op zoek naar leuke ideeën voor je tvmeubel? Ik heb leuke inspiratie verzameld om je tvmeubel te decoreren en stylen. Van saai hoekje naar toffe eyecatcher: ik laat je zien hoe!

1. Planten en bloemen

Decoreer je tvmeubel met een mooie bos bloemen of je favoriete plant. Kies een leuke vaas of plantenpot uit en maak het helemaal af. Extra leuk is het om een plantenpot op poten te kiezen om je favoriete plant in te plaatsen!

2. Lijsten en posters

Kies een mooie lijst of poster om op je dressoir te plaatsen. Je kan kiezen voor een verzameling van favoriete posters of je mooiste poster in extra groot formaat bestellen zoals ik dit deed.

planten bij tvmeubel

3. Verlichting

Verlichting is niet alleen mooi, het is ook nog eens functioneel. Kies voor een mooie tafellamp of wandlamp en style je tvmeubel er mee af.

4. Kussens

Heb jij een groot tvmeubel? Dan kan je ook een aantal kussens op je tvmeubel leggen als decoratie. Niet alleen mooi, maar ook een leuk extra zithoekje voor de kinderen of voor de zondagmiddag als je huis vol bezoek is.

5. Een haard

Dit is misschien niet een standaard keuze, maar misschien heb jij wel ruimte op, onder of naast je tvmeubel voor een (tafel)haard. Super sfeervol voor die herfstachtige dagen die er weer aan gaan komen. Let er wel op dat deze veilig buiten bereik van kinderen en huisdieren wordt geplaatst.

ideeen tvmeubel

6. Letterbord of lightbox

Altijd leuk om je tvmeubel mee te stylen: een letterbord of lightbox. Je past de tekst makkelijk aan en kan zo simpel inspelen op bijvoorbeeld de seizoenen en feestdagen.

7. Woontijdschriften en boeken

Tijdschriften en woonboeken zijn niet alleen leuk om te lezen, maar doen het ook goed als decoratie. Zo heb ik bijvoorbeeld stapels vtwonen liggen onder mijn tvmeubel: makkelijk om er eens op een zondagmiddag bij te pakken en ziet er ook nog eens leuk uit!

8. Woonaccessoires

Er zijn nog genoeg andere woonaccessoires waar je je tvkast leuk mee kan stylen. Wat dacht je van windlichten, fotolijsten, kandelaars en waxinelichthouders of bijvoorbeeld een gewei?

inspiratie decoratie styling tvmeubel

tvmeubel stylen

Succes met stylen! En kom je er zelf toch niet uit? Als interieurstylist help ik graag. Met een interieuradvies aan huis kan ik jou helpen de juiste woonaccessoires voor in huis te kiezen.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blogpost bevat affiliate links.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

zo decoreer je je tvmeubel - ideeen en inspiratie

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.