Inspiratie: zo decoreer je je tvmeubel | InteriorTwin
decoratie tvmeubel

Inspiratie: zo decoreer je je tvmeubel

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor je tvmeubel? Ik heb leuke inspiratie verzameld om je tvmeubel te decoreren en stylen. Van saai hoekje naar toffe eyecatcher: ik laat je zien hoe!

1. Letterbord of lightbox

Altijd leuk om je tvmeubel mee te stylen: een letterbord of lightbox. Je past de tekst makkelijk aan en kan zo simpel inspelen op bijvoorbeeld de seizoenen en feestdagen. Zelf heb ik een IXXI aan de muur hangen waar ik altijd weer een andere tekst op kan laten zien.

2. Planten en bloemen

Decoreer je tvmeubel met een mooie bos bloemen of je favoriete plant. Kies een leuke vaas of plantenpot uit en maak het helemaal af. Extra leuk is het om een plantenpot op poten te kiezen om je favoriete plant in te plaatsen!

3. Lijsten en posters

Kies een mooie lijst of poster om op je dressoir te plaatsen. Je kan kiezen voor een verzameling van favoriete posters of je mooiste poster in extra groot formaat bestellen zoals ik dit deed.

planten bij tvmeubel

4. Verlichting

Verlichting is niet alleen mooi, het is ook nog eens functioneel. Kies voor een mooie tafellamp of wandlamp en style je tvmeubel er mee af.

5. Kussens

Heb jij een groot tvmeubel? Dan kan je ook een aantal kussens op je tvmeubel leggen als decoratie. Niet alleen mooi, maar ook een leuk extra zithoekje voor de kinderen of voor de zondagmiddag als je huis vol bezoek is.

6. Een haard

Dit is misschien niet een standaard keuze, maar misschien heb jij wel ruimte op, onder of naast je tvmeubel voor een (tafel)haard. Super sfeervol voor die herfstachtige dagen die er weer aan gaan komen. Let er wel op dat deze veilig buiten bereik van kinderen en huisdieren wordt geplaatst.

7. Woontijdschriften en boeken

Tijdschriften en woonboeken zijn niet alleen leuk om te lezen, maar doen het ook goed als decoratie. Zo heb ik bijvoorbeeld stapels vtwonen liggen onder mijn tvmeubel: makkelijk om er eens op een zondagmiddag bij te pakken en ziet er ook nog eens leuk uit!

Nog op zoek naar leuke inspiratie voor een nieuw interieurboek? Bekijk dan mijn favoriete boeken over wonen, interieur en DIY.

8. Woonaccessoires

Er zijn nog genoeg andere woonaccessoires waar je je tvkast leuk mee kan stylen. Wat dacht je van windlichten, fotolijsten, kandelaars en waxinelichthouders of bijvoorbeeld een gewei?

Succes met stylen! Wil je liever je tv niet op het tvmeubel zetten, maar juist aan de muur? Bekijk dan deze originele ideeën voor een tv aan de muur. Onder het tvmeubel heb ik o.a. een fruitkistje als decoratie en handige opbergplek.

Liefs,

Ilse

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

zo decoreer je je tvmeubel - ideeen en inspiratie

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

3 gedachten over “Inspiratie: zo decoreer je je tvmeubel”

  1. Hi Ilse,

    Wat een toffe inspiratie haal ik van je site! Waar komt je tvmeubel zelf vandaan?

    Dank, groetjes Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven