Een betonlook muur is hartstikke trendy! Met een betonlook wand waan je je helemaal in Oosterse sferen. En of je nu kiest voor een betonlook wand in de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer: het kan allemaal. Vandaag geef ik je tips hoe je zelf een betonlook muur in huis maakt en laat ik je de tofste interieurs met betonlook muur zien!

Zelf een betonlook muur maken

Het is helemaal niet moeilijk om zelf een betonlook muur te maken. Er zijn een aantal verschillende manieren hoe je dit kan doen. Ik leg het je uit:

  • Verf je muur met speciale kalkverf voor op de muur: bijvoorbeeld met Marrakech Walls van Pure and Original. Met deze verf krijg je op een makkelijke manier de betonlook in huis. Lees wel eerst goed de instructie hoe je deze verf moet aanbrengen, dit gaat namelijk anders dan bij gewone muurverf.
  • Gebruik betonstuc voor de betonlook muur in natte ruimtes zoals de badkamer. Dit is wel een klus voor de handige doe-het-zelver. Natuurlijk kan je dit ook laten doen door een professionele klusjesman. Deze betonstuc is ideaal te gebruiken over die lelijke oude tegels in de badkamer!
  • Kies voor betonlook behang: in vele soorten te verkrijgen. Zo kan je altijd iets gaafs creëeren in huis.

Inspiratie: betonlook muren

Op Instagram kwam ik een aantal inspirerende accounts met betonlook muur tegen. Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

Betonlook muur bij Sanne van Enstijl

Blogger en stylist Sanne heeft meerdere betonlook muren in huis, I love it! Zowel de keuken, woonkamer als eetkamer zijn met betonlook verf in Oosterse sferen gemaakt. Sowieso is het huis van Sanne een echte aanrader om te bekijken: kijk op Sanne’s instagramaccount of blog voor meer inspiratie.

 

betonlook muur enstijl

Fotocredits: @enstijl

betonlook muur enstijl inspiratie

Fotocredits: @enstijl

Betonlook muur in de eetkamer bij Rianne

Ook Rianne (@aarns_rianne) koos voor een betonlook muur in de eetkamer. Gecombineerd met een stoere eettafel en een grote plant is er een warme en gezellige sfeer ontstaan.

betonlook muur aarnsrianne

Fotocredits: @aarnsrianne

Een betonlook muur in de woonkamer bij Eugenie

Eugenie van @harmoni_eus maakte zelf een betonlook muur in de woonkamer. Gecombineerd met mooie accessoires aan de muur en op en naast de bank is dit een heerlijk plekje om te ontspannen.

betonlook muur woonkamer harmoni_eus

Fotocredits: @harmoni_eus

Betonlook muren bij Anne

Dat Anne (@anne_kohnke) gek is op betonlook muren is wel duidelijk! De coverfoto van deze blog is een foto van haar prachtige eetkamer, maar ook in de keuken en slaapkamer heeft ze betonlook verf op de muren gebruikt. Door dit mooi te combineren met sfeervolle meubels en accessoires heeft ze er een prachtig interieur van gemaakt.

betonlook muur slaapkamer anne_kohnke

Fotocredits: @anne_kohnke

Betonlook muur bij Kirsten

Ook Kirsten (@kirsterieur) heeft meerdere betonlook muren in huis. Zien jullie hoe tof de betonlook muur in de badkamer combineert met de houten wastafel? Aangevuld met zwarte details ziet de badkamer er super mooi uit!

badkamer betonlook kirsterieur

Fotocredits: @kirsterieur

Hebben jullie ook een betonlook muur in huis? Bij mij staat het zeker op de wishlist, nu nog kiezen in welke ruimte!

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

zelf een betonlook muur maken inspiratie en tips woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer

Fotocredits: @aarnsrianne

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate en gesponsorde links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.