Als interieurstylist ben ik altijd op zoek naar inspiratie. Pinterest, Instagram en woontijdschriften: ik kan er geen genoeg van krijgen! Ook ben ik gek op interieurboeken. Op een druilerige zondagmiddag vind ik het heerlijk om zo’n boek door te bladeren en binnen te kijken bij de mooiste huizen. In deze blog deel ik mijn favoriete interieurboeken met jullie en vertel ik welke boeken nog op mijn verlanglijstje staan. Zie je een leuk woonboek? Klik op de afbeelding en je kan het boek direct bestellen. Makkelijk toch?!

Wonderplants

Wonderplants is een boek geschreven door Irene Schampaert en Judith Baehner vol met groeninspiratie. Dit boek staat vol met liefde voor groen in huis, praktische tips om planten een plekje in huis te geven en kenmerken over de specifieke planten.

Monochrome Home

Het woonboek Monochrome Home, door Hilary Hilary Robertson, staat vol met de mooiste monochrome interieurs. Het boek, geschreven in het Engels, staat vol met achtergrondinformatie en tips om zelf een mooi monochrome interieur te creëren. Maar stiekem kijk ik liever plaatjes en laat ik de tekst voor wat het is…

Etcetera

Het bijzondere interieurboek Etcetera, door Sibella Court, staat vol inspiratie die net even anders is. Bijzondere kleurencombinaties, unieke woonstijlen en meer. Juist door een interieurboek te bekijken die net even anders is dan ik gewend ben krijg ik volop inspiratie. Dit boek mag dan ook zeker niet ontbreken in mijn favorietenlijstje!

Op mijn verlanglijstje

Smuk

Smuk is een boek vol Fries geluk. Blogger Wimke Tolsma schreef een boek met 60 eenvoudige DIY-projecten en recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Dit boek zou ik graag aan mijn stapel interieurboeken toevoegen!

Home

Dit boek, uitgebracht door Vtwonen, staat vol met inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan met interieurstyling. Zoals je van Vtwonen mag verwacht staat het boek Home vol met mooie plaatjes waardoor je zelf zin krijgt om je interieur te gaan veranderen.

Insta interieur

Anne-Catherine Gerets is een bekende Belgische influencer met een prachtig huis. Ze heeft een boek geschreven vol met stylingtips, leuke adresjes, het creëren van en Instagram proof interieur en meer. Ik ben heel benieuwd naar dit boek!

Ben jij ook zo gek op interieurboeken? En wat is jouw favoriete interieurboek?

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

* Deze blogpost bevat affiliatelinks.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan!


* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.