Het favoriete item in huis van: Angela | InteriorTwin
doorkijkje woonkamer angela banken

Het favoriete item in huis van: Angela

Het is tijd voor een nieuwe rubriek op InteriorTwin! Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel! Vanaf deze week zal elke dinsdag iemand vertellen over zijn of haar favoriete item in huis.

Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week trappen we af met het favoriete item in huis van Angela.

stoer en scandinavisch angela banken

Angela, vertel eens wat over jezelf

Ik ben 37 jaar. Samen met mijn man en 3 kinderen wonen we in een rijtjes huis aan de rand van Oss, vanuit onze keuken kijken we zo de polder in! Ik ben van origine psychiatrisch verpleegkundige en tot voor de zomervakantie werkzaam als praktijk instructeur op een ROC. Hier gaf ik les in alle verpleegtechnische handelingen. Een paar maanden geleden heb ik het roer omgegooid om van mijn hobby ( interieur) mijn werk te maken! Hoe gaaf is dat om dat te kunnen zeggen!

Ik werk momenteel in Oss bij Sanco woninginrichting. Wij hebben alles voor de basis in huis, denk aan behang, verf, vloeren, raamdecoratie en vloerkleden! Wij komen bij mensen thuis voor interieuradvies of ze komen naar de winkel om daar samen een totaal plaatje te maken. Het voelt nog steeds elke dag als een feestje om te gaan werken, het geeft me voldoening om mensen op weg te helpen waar ze er zelf niet meer uitkomen betreft hun interieur!

Wat is jouw favoriete item in huis en waarom?

Op dit moment is dat de bank! Voorheen was dit mijn hangstoel maar die is ingepikt door de kinderen. We hebben de bank nu een jaartje staan en ben er nog steeds dol gelukkig mee. Hij is mijn favoriet omdat hij heel bepalend is in mijn interieur, ik vind het een pronkstuk en kleed het graag aan met kussentjes, vachtjes en plaids. En daarbij ligt ie heerlijk comfortabel! Het is fijn om s’avonds met het hele gezin hier te zitten.

woonkamer angela banken

Staat de bank altijd op dezelfde plek in huis?

Wahaha nee hier in huis staat nooit iets op een zelfde plek ? De bank kan hier kan tegen alle muren staan en dat heeft hij ook gestaan! Maar momenteel vind ik hem het mooist midden in de kamer!

favoriete item angela banken
bank angela banken

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is een mix van scandinavisch, natuurlijke materialen, een tikkeltje industrieel maar vooral van mezelf. Eigenlijk vind ik van alles wel wat leuk en probeer dat zo te matchen in huis. Ik ga hierin ook echt op mijn gevoel af. Zo kan ik gerust in 3 weken tijd 3 verschillende kleuren op de muur zetten maar dat het dat toch niet is het gevoel is er dan niet. Manlief heeft niet eens altijd door dat er weer een andere kleur op de muur zit ? Soms word ik daarin ook echt wel moe van mezelf.. Ik kan ook een item tegenkomen en daarop meteen mijn hele interieur aanpassen zodat het plaatje klopt!

grijze bank op pootjes angela banken

Dankjewel Angela voor het delen van jouw favoriete item! Wil je meer zien van Angela? Bekijk dan het instagramaccount van Angela: @angela_banken_

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Het favoriete item in huis van: Angela”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven