Persoonlijke update: InteriorTwin bestaat 2 jaar! - InteriorTwin
foto ilse van elleswijk

Persoonlijke update: InteriorTwin bestaat 2 jaar!

Het is weer tijd voor een persoonlijke update, want InteriorTwin bestaat vandaag precies 2 jaar! Vanaf 1 november 2016 is InteriorTwin officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daarmee een echt bedrijf. Goede reden om weer eens een update te delen. Hoe gaat het met InteriorTwin? Wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd? En wat voor plannen heb ik voor de toekomst?

Rustige zomermaanden, of toch niet?

De laatste update deelde ik net voor de zomervakantie. En alhoewel ik veel ondernemers in mijn netwerk hoor zeggen dat de zomermaanden altijd zo rustig zijn, dacht ik dat het wel zou meevallen. Voor de zomervakantie was ik lekker druk met allerlei projecten, waarom zou dat in de zomermaanden opeens stoppen? Man, wat heb ik mij vergist! Het was rustig in de zomermaanden. Nog veel rustiger dan ik van te voren had kunnen bedenken.

Natuurlijk heb ik mij daar best wel eens zorgen om gemaakt, maar tegelijkertijd hield ik ook vertrouwen dat het na de zomer wel weer goed zou komen. Omdat ik niet niks wilde doen in deze maanden, heb ik hard aan mijn bedrijf gewerkt. Een nieuwe lay-out voor de website, folders en brochures voor mijn klanten, nieuwe categorieën voor de blog en ideeën voor de toekomst. En tussendoor heb ik ook van die extreem warme zomer genoten, die wilde ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan!

De drukke woonmaanden

Oktober is de woonmaand, waarbij er allerlei beurzen en meer op de planning staat. Maar vanaf begin september merkte ik al dat het weer drukker begon te worden. Sterker nog, de afgelopen 2 jaar ben ik nog nooit zo druk geweest als in de laatste 2 maanden! Veel leuke blogopdrachten, interieuradviezen, workshops en daarnaast stond ik op de vtwonen&designbeurs en op een aantal kleuradviesdagen in de bouwmarkt als interieuradviseur. Door alle drukte heb ik de leuke uitstapjes voor mijzelf helaas moeten afzeggen, op zo’n moment moeten er toch keuzes gemaakt worden.

foto ilse interiortwin

Toekomstplannen

In de vorige update vertelde ik nog dat ik keuzes moest maken omdat ik zo druk was en dat het geven van interieuradvies daardoor naar de zijlijn was geschoven. In de zomermaanden had ik natuurlijk alle tijd om hier goed over na te denken en merkte ik dat ik dit heel jammer vond. Daarom heb ik besloten om mij, naast mijn werkzaamheden als blogger, meer te gaan richten op het geven van interieuradvies.

Ze zeggen dat alles wat je aandacht geeft groeit, en dat klopt in dit geval ook, want sinds dit besluit krijg ik steeds meer aanvragen voor een interieuradvies. Het geven van de cursussen Social Media schuift daarmee wat naar de achtergrond. Misschien dat ik dit nog af en toe in groepsverband of individueel zal doen, want ik vind het wel leuk om te doen, maar het zal niet meer zo intensief zijn als het afgelopen half jaar.

Daarnaast heb ik besloten om in plaats van drie, vier keer per week te gaan bloggen voor InteriorTwin: op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Elke dinsdag zal er in een nieuwe rubriek iemand over zijn favoriete item in huis vertellen, de eerste blogpost staat inmiddels online.

Ik ben ontzettend trots op wat ik in de afgelopen twee jaar al heb weten neer te zetten en hoop dit de komende jaren met net zo veel plezier, passie en creativiteit voor jullie te kunnen blijven doen!

Nog meer persoonlijke updates lezen? Bekijk dan ook waarom ik een tweede bedrijf ben gestart en mijn jaaroverzicht van 2018.

Liefs,

Ilse – InteriorTwin

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

4 gedachten over “Persoonlijke update: InteriorTwin bestaat 2 jaar!”

  1. Yeahhh Gefeliciteerd ? en je mag hier inderdaad heeeeeeel trots op zijn. Top dat het zo lekker gaat en dat je nog een heleboel leuke plannen hebt. Susses verder en hopelijk kunnen wij ooit eens samenwerken??

    Groetjes Venessa Duyvestijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer