Het favoriete item in huis van: Boukje | InteriorTwin
bank met poef @byjm_byjm

Het favoriete item in huis van: Boukje

Als ik bij mensen thuis kom ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal achter de meubels en accessoires in huis. Elk huis en elk interieur heeft zijn eigen verhaal. Bij mensen thuis kan ik er natuurlijk niet altijd naar vragen, maar hier op de blog gelukkig wel!

Elke dinsdag verteld er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent. Deze week deelt Boukje haar favoriete item in huis.

Boukje, vertel eens wat over jezelf

Ik ben Boukje 38 jaar en woonachtig in Breda. Ik woon samen met mijn vriend en 3 kinderen in een fijne hoekwoning. In het dagelijks leven ben ik leerkracht van een hele leuke club groep 3 leerlingen. En ben ik graag bezig in de tuin en met het creeeren van mooie handgemaakte producten.

Wat is jouw favoriete item in huis en waarom?

Mijn favoriete item is de bank. Een heerlijke plek om ‘s avonds allemaal samen te zijn en de verhalen van de dag te delen. Heel praktisch vind ik de verwisselbare en wasbare hoezen. Ik heb twee hoezen, een zomer en een winterhoes. Gecombineerd met verschillende kussenhoesjes ziet de bank er zo iedere keer weer anders uit.

donkergrijze bank @byjm_byjm

Staat de bank altijd op dezelfde plek in huis?

Ja, helaas zijn er weinig tot geen andere mogelijkheden om de bank neer te zetten.

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Vintage, modern, Scandinavisch

Dankjewel Boukje dat jij je favoriete item in huis met ons wilde delen! Wil je meer zien van Boukje? Volg haar dan op Instagram: @byjm_byjm.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan ook:

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven